2777
2789
عنوان

زن بابام فرت و فرت حامله میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 3378 بازدید | 166 پست
اتفاقا هیچ اشکالی نداره از اقوامم بالای 45 سال 4 تا خانم سالها قبل بچه دار شدن و بجه های همه یا دکتر ...

دلیل نمیشه چون دور شما دوتا مورد بوده تعمیم بدید به کل 

بارداری بالای ۴۰ سال ریسکه و احتمال اینکه بچه مشکل دار شه خیلی زیاده که تو همه مقاله های علمی و مطالب پزشکی میتونید مشاهده کنید نه ۴ تا اقوام بالای ۴۵ سالتون 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

کجاش بهتره؟ مادر چهل ساله اصلا حال و حوصله مادر بیست ساله رو ندارهریسک پذیری اونو ندارهچه بسا توی جو ...

اتفاقا کاملا برعکسه مادر بیست ساله در صورتیکه ذاتا عاشق بچه باشه میتونه هماوردی و رقابت کنه با مادر چهل ساله وگرنه اون علائق دیگه ای داره تو اون سن و سال و مخصوصا با شرایط امروز جامعه. مادری کردن صبر خیلی زیاد میطلبه و اکثرا این صبر و تحمل رو تو سن های بالاتر کسب میکنن

مهدی جونم من دوشب قبل از رفتنت برات کلید ساختم با جا کلیدی قلب که دیگه پشت در نمونی وقتی من و آدلیا نیستیم تورو خدا فقط یه بار کاش از این کلید استفاده میکردی 😭مهدی یادته تولدت سال ۹۱ دم دانشگاهت بادکنک باد میکردم ماشینت رو تزیین کردم همه فکر میکردن خل شدم .مهدی جونم آدلیا دلش هوات رو کرده بیا و بهش بگو خدا اجازه داده دوباره بیای پیشمون و شبای سه نفره مون تا ابد تکرار بشه بیا تورو خدا😭😭
دقیقا.کم پیش میاد مامان ۲۰ ساله ای حوصله ی بچه داری داشته باشه... اکثر کودک آزاری ها متعلق به مادرها ...

خیلی بد مطلق حرف میزنن، به جبر روزگار من تو این سن مادر شدم.

تمام سعی خودمو کردم برای بچه ام کم نزارم.

الان یه محیط اماری که بچه ام توشه، کلاس درسشه، میبینم از خیلی مادرا بیشتر برای بچه ام انرژی میزارم.

همسرم حتی خسته از سر کار بیاد، عین نماز واجب ، باید برای دخترم وقت بزاره.

هیچ حرفی مطلق نیست، مادر سن بالا ، انرژی نمیزاری، همه ی سن پایینا انرژی میزارن‌.

همین میخواد بچه بیاره ازپشت‌ بچه بشینه بخوره

دقیقا..حقوق بابامم ک داره سال ب سال هم بیشتر میشه الان ۲۰ تمنه 

ایندشو تضمین کرده

بیا ناشناس حرفاتو بزن  https://harfeto.timefriend.net/17248577849998   از چشمان کوچک فیل فهمیدم آنکه غنی تر است محتاج تر است
خیلی بد مطلق حرف میزنن، به جبر روزگار من تو این سن مادر شدم.تمام سعی خودمو کردم برای بچه ام کم نزارم ...

مهم نیست بقیه چی میگن واقعیت همینه که صبوری کردن تو سن های بالاتر خیلی بیشتره و بچه های آرومتر و خلاق تری رو پرورش میدن 

مهدی جونم من دوشب قبل از رفتنت برات کلید ساختم با جا کلیدی قلب که دیگه پشت در نمونی وقتی من و آدلیا نیستیم تورو خدا فقط یه بار کاش از این کلید استفاده میکردی 😭مهدی یادته تولدت سال ۹۱ دم دانشگاهت بادکنک باد میکردم ماشینت رو تزیین کردم همه فکر میکردن خل شدم .مهدی جونم آدلیا دلش هوات رو کرده بیا و بهش بگو خدا اجازه داده دوباره بیای پیشمون و شبای سه نفره مون تا ابد تکرار بشه بیا تورو خدا😭😭
اتفاقا کاملا برعکسه مادر بیست ساله در صورتیکه ذاتا عاشق بچه باشه میتونه هماوردی و رقابت کنه با مادر ...

نظر ها متفاوته عزیزم❤️

خوبی هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم❤️Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը🥲🫂

طفلی بچهای سقط شده

از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...
دلیل نمیشه چون دور شما دوتا مورد بوده تعمیم بدید به کل بارداری بالای ۴۰ سال ریسکه و احتمال اینکه بچه ...

الان با اصلاح سبک زندگی خانمها بالای ۴۰ سال میتونن خیلی راحت بارداری سالمی داشته باشن 

عزیزم میدونی نرفتم من دکتری تخصصی دارم فرصت مطالعاتی رفتم لطفا همه رو مثل خودت نگاه نکن. نروژ، سوئد ...

شما دکتری رو برای خودت گرفتی همونطور ک منم فوق لیسانسمو برای خودم گرفتم و باهاش پز نمیدم 

ولی لازمه بگم هم لیسانس هم فوق لیسانسم از بهترین دانشگاه های ایران بهشتی و علامه بوده و حتی مسابقه موت کورتم شرکت کردم با من از زبان حرف نزن دیگ 

در ضمن من 27 سالمه و ازدواج نکردم ولی اگر ازدواج کنم سعی میکنم سطح فکریمو مثل تحصیلاتم بالا ببرم و حداقل فرهنگ کشوری ک قراره بچم توش رشد کنه رو با کشورایی ک هیچ ارتباطی به ما ندارن مقایسه نکنم 

دقیقا..حقوق بابامم ک داره سال ب سال هم بیشتر میشه الان ۲۰ تمنه ایندشو تضمین کرده

خو پس خدا جای حق نشسته بهتر صلاحه بنده شو می‌دونه    من یکی تو فامیل شوهرم هست دقیقا همین طوری تازه اون به اضافه این داشته باش پولی می‌ره واسه وارد ماشین زن بی ارث نمونه دوتا بچه پشت سرهم آورد خودشو به آب و آتیش زد سرش بی کلاه نمونه جالب زن بزرگ اصلا اینقدر داره خودش شاغل اصلا ولی این ندید بدید 

دلیل نمیشه چون دور شما دوتا مورد بوده تعمیم بدید به کل بارداری بالای ۴۰ سال ریسکه و احتمال اینکه بچه ...

دور من چهارتا بوده؟ کل اقوام و اطرافیانم اینجوری بودن و ما به ازدواج زیر 35 سال اصلا اعتقاد نداریم. همه درس میخونن شاغل میشن بعد ازدواج میکنن تو اقوامم. هیچ ریسکی هم نداره مگر برای افراد کم برخوردار که امکانات و تغذیه و چکاپ ندارن و بدنشون ضعیفه، اینو بدون یک ادم 40 ساله ورزشکار با رژیم درست خیلی از یک 20 ساله با تغذیه پایین که میشینه گوشه خونه امادگی بیشتری داره بدنش. 

اگه منظورتون اینه که ۴۶ ۵۰ سالگی برای بچه دار شدن مناسبه حرفی نمیمونه

چرا نباشه؟بچه های الان با هوش هستن مثل نسل های قدیم نیستن تا سن بالا بشینن خرجشون رو پدرمادر بده سریع مستقل میشن و نگران نبودن پدرمادرشون نیستن