2777
2789

بچه ها من همیشه تو مناسبت ها در حد توانم برا همسرم تدارک دیدم ولی همسرم زیاد به ادم محل نمیده تو تولدم خواهر شوهرم تازه فوت شده بود ازش انتظاری نداشتم سر سالگرد ازدواجمون منو برد بازار دیر وقت بود بسته بود اکثر جا ها دیگه نشد چیزی بخریم گفت بعدا میخریم اومد یه ماه گذشت انگار نه انگار دیشب هم اورد به منو مادرا پول کادو داد ولی من بهم برخورد من انتطارم ازش بیشتر از اینا بود نه بخاطر کادو اینا من دلم میخواد بهم ارزش بده محبت کنع نه انگار یه چیزی رو داره از سرش باز میکنه بهش اعتراض کردم الانم تو حالت سرسنگینی هستم شما بودید چیکار میکردید پشت اون موضوع سالگرد رو می گرفتید یا نه؟ 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای تازه خواهرش فوت شده،تورو خدا درکش کن من شوهرم هیچکس فوت نشده همه چی اوکی هست همه مناسبت ها پول م ...

به خواهرش ربطی نداره گلم پارسال هم همین کارو کرد بعدشم 

منو حتی بم تبریکم نگفت😐گفت تو زن نیستی دختر منیروز دختر هم میگه تو مگه دختری.تو زن منی😂البته من خو ...

اخه مهم اینه این به هیچکدوم اینا هم ارزش نمیده پارسال هم همین کارو کرد بیشتر واسه همین ناراحت شدم

نه من خودم خیلی رو فوت عزیز حساسم، اگه فوتی درکار بود اونم خواهر که انقدر به آدم نزدیکه

بجاش شاید من برای بهتر کردن حالش تلاش میکردم

سالگرده دیگه، فقط ایشون ازدواج نکرده که شمام ازدواجتون بوده

شما براش کادو میگرفتین یبار استثنا

ولی درمورد روز زن اگه صرفا پول میداد که بله خیلی ناراحت میشدم

به شخصه هیچ چیز را به قطعیت نمیدانم اما با دیدن ستاره ها به خیال پردازی می افتم.                                                    -ون‌گوگ

خب پول داده بهتون و در واقع هیچیه هیچی نبوده پس

ولی خب چون شما دوس داشتی جور دیگه برات هدیه بخره همین ک بهش گفتی و صحبت کردی کافیه

اگه از این به بعد اینکارو نکنه مشخص میشه ک زیاد اهمیت نمیده

فعلا دیگه زیادم سرسنگینیتو ادامه نده

صبر کن تا مناسبت بعدی

ولی کلا واسه این چیزا سخت نگیری راحت تر زندگی میکنی

من زیاد این چیزا واسم اهمیت نداره با ی شاخه گلم خوشحال میشم

پتریکور petrichor واژه یونانی است که به ترکیب منحصر به فرد باران و خاک خشک گفته می شود که رایحۀ بسیار دلنشینی دارد و از آن با عطر نم خاک یاد می شود.

پول داده بهتر برو ب سلیقه خودت بخر

اخه واقعا بحث پولش نیست تو اینجور مناسبتا

بحث ارزش و ذوقیه که بزارن پای کادو انتخاب کردن به سلیقه خودشون

به شخصه هیچ چیز را به قطعیت نمیدانم اما با دیدن ستاره ها به خیال پردازی می افتم.                                                    -ون‌گوگ
خب پول داده بهتون و در واقع هیچیه هیچی نبوده پسولی خب چون شما دوس داشتی جور دیگه برات هدیه بخره همین ...

شاید منم غیر عادی ام پس

چون کلا کادو اگه پول باشه خیلی ناراحت میشم

پس موصوع سالگرد چی کلا زد به فراموشی پارسال هم سر تولدم اینجور کرد واسه همین حس میکنم ادمو مسخره میک ...

نمیدونم..نظر شخصیم اینه ازدواج معامله نیست که ما کل سال تو تقویم منتظر باشیم مناسبت ها برسن و طرف برامون هزینه کنه 

گاهی میتونه قدردانی باشه گاهی ی شاخه گل گاهی بیرون رفتن و....

شاید منم غیر عادی ام پسچون کلا کادو اگه پول باشه خیلی ناراحت میشم

بنظرم سخت نگیر🤍

پتریکور petrichor واژه یونانی است که به ترکیب منحصر به فرد باران و خاک خشک گفته می شود که رایحۀ بسیار دلنشینی دارد و از آن با عطر نم خاک یاد می شود.