2777
2789
عنوان

بچه ها مامان و بابام تصمیم بر جدایی گرفتن بعد بیست و دو سال

| مشاهده متن کامل بحث + 739 بازدید | 78 پست
بله آدم از مشکلات ناله میکنه اما نه اونقدر که همه ی زندگیش بشه فقط ناله بلکه بعدش راهی پیدا میکنه فک ...

متوجه میشم 

به نظرت من با این بی آبرویی ها اصلا نمیتونم ازدواج کنم پیش در و همسایه که ابرو نداریم دعوا ها رو تا خونه دوست و همکار هم کشیده 

بخدا اینقدر تلاش کردم همه چی عوض اینقدر به این در به اون در زدم گاهی وقتا هم نادیده میگیرن بعضی وقتا هم نمیتونم شاید حق با شماست نمی‌دونم کاری از دستم برمیاد قلات انجام نداده باشم بگو انجام بدم

این حست بخاطر اینه که از بچگی آزار روحی دیدیمغز مردم شهر پوسیده که پوسیده به درکتا حالا زندگی نکردید ...

خب میگم میترسم یه کاری کنه باز بگن تقصیر شماست اون وقت میشه زندگی کرد بنظرت ؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من میخواستم آه و ناله کنم حداقل با یه آدم راجب این صحبت می‌کردم با یه دوست یه دختر عمه یه دختر عمو م ...

مامانت سرد و بی احساس نیست. مامانت میریزه تو خودش که شما بیشتر از این احساس بدبختی نکنید ..همونجور که تو پیش خواهرت چیزی نمیگی

نه اینجوری فکر نکن مادرت که جدا شد تو و خواهرتو برین باهاش زندگی کنین حالت خوب میشه نهایتش میری مشاو ...

ولی من هنوز یه کم بابامو دوست دارم میترسم که اون یه کاری کنه یا حتی تنها باشه با اینکه خیلی بدی بهمون کرده ولی من دوست ندارم مثل اون باشم باعث ناراحتیش شم 

خدا کنت تهش خوب بلشه

دختر خوب تو به نظر میاد وسواس شدید ذهنی داری، این یه خدسه البته، اینکه خودتو ناجی بدونی و انقدر تحت فشار باشی عادی نیست

به نظر من تو احتیاج به دارو در کنار مشاور داری و حال اصلا خوبی نداری

الان هرچی بهت بگن مطمئن باش که اون کاری نمیکنه تو قبول نمیکنی یعنی نمیتوتی اصلا چون ذهنت و روانت نمیزاره

پدر تو به نظر میاد بیماری روانی داره و اونم احتیاج به درمان و دارو داره ولی خوب انگار فرد عاقلی اطرافش نیست که کمکش کنه

شما ولی به خودت کمک کن واقعا احتیاج به درمان داری

ولی من هنوز یه کم بابامو دوست دارم میترسم که اون یه کاری کنه یا حتی تنها باشه با اینکه خیلی بدی بهمو ...

بابات اگر شلوغ میکنه واسه اینه فهمیده  شلوغ کاریاش خریدار داره

چهار بار محل ندید یا خودتون بدتر شلوغ کنید دیگه انجام نمیده

مطمین باش کاری دست خودش نمیده

چون اگر میخواست بده نمیگفت انجام میداد

فکر مادرت باش 

او روح و روانش داغون شده

متوجه میشم به نظرت من با این بی آبرویی ها اصلا نمیتونم ازدواج کنم پیش در و همسایه که ابرو نداریم دعو ...

مسئله همینجاست شما نیازی نیست کاری انجام بدی این زندگیه مادرته اون خودش تصمیم میگیره چیکار کنه شما فقط همراهش باش همین 

شما فقط کافیه که درست رو بخونی امور مربوط به پدرت با مادرته

بچه ها پس بنظرتون برم همه ی وسایلمو جمع کنم بیارم خونه بابابزرگم بمونم؟ حداقل تا کنکور

نه 

مادرتو تنها نزار 

با توجه به رفتارهای پدرت روزه سکوت بگیرید و از تنش پرهیز کنید

درستو بخون 

به تصمیم مادرت هم احترام بزار

دختر خوب تو به نظر میاد وسواس شدید ذهنی داری، این یه خدسه البته، اینکه خودتو ناجی بدونی و انقدر تحت ...

دیوونه شدم یعنی 

همیشه می‌ترسیدم دیوونه شم

فکر نمی‌کنم بابام روانی باشه فکر میکنم چون محیط زندگی خودش اینطوری بوده اینطور شده این رفتارا براش عادیع البته تو خانوادشون خودشو مامانش اینجورین بیشتر 

قبلاً اینطور نبود سنش رفته بالاتر خیلی بد شده 

یعنی وی خودتو ناجی مدون متوجه نشدم عزیزم به بار دیگه توضیح میدی

بابات اگر شلوغ میکنه واسه اینه فهمیده شلوغ کاریاش خریدار دارهچهار بار محل ندید یا خودتون بدتر شلوغ ...

وای راس میگی من اصلا به مادرم فکر نکردم باید چیکار کنم  براش؟

بخدا میترسم ریسک کنم اصلا جرعتش رو ندارم