2777
2789

اداره امور مالیاتی

انتقال خون

پزشکی قانونی

علوم پزشکی

تامین اجتماعی

و شرکت نفت و پتروشیمی هم که معرف همه هستن+ اداره برق و گاز و آب (نیروهای رسمیشون بیشتر)

بقیه ادارات یه پله بیشتر و کمتر مثل هم هستن و اکثرا زیر خط فقر به جای این ادارات بری آموزش و پرورش باز بهتره حداقل اگه حقوقش کمه نصف سال تعطیلی میتونی یه مهارتی یاد بگیری

هیچ رنجی بالاتر از این نیست که خوشبختی رو نداشته باشید که میتونستید داشته باشید!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ساده ایی چقدر هی چرت میگه که اطلاعات جمع کنه تو هم پوست کنده گزاشتی جلوش وگرنه همه میدونن دولتی کتر ...

ححالا میخواد با این اطلاعات چیکار کنه مگه که بخواد نگه این خانوم😂

شرکت نفت بالغ بر ۹ ساختمان اداری در تهران دارد

اگه بحث اینه خب معادن هم باید نام برد چون اونا هم ساختمون اداری دارن. معدن مس سرچشمه.معدن گل و گهر سیرجان. 

معدن فولاد اصفهان. 

معدن طلای زرشوران

و.... 

ادارات دولتی همگی عالیه مزایا و حقوقشون ولی شهرداری پایینترین ردهدهست معروفه توشون

برادر شوهر من کارمند رسمی شهرداری حقوق بالای سی تومن و مزایاش هم خوبه خداروشکر از منی که با ده سال سابقه دبیری دارم یازده تومن حقوق می گیرم خیلی بهتر

15 20 ؟ نه عزیزم بیشتره

والا منم هرکی اینقپر بیشعور و فضول باشه که حقوقمو بپرسه همینطوری یه جواب ابلهانه بارش میکنم ... این اسی هم باور کرده که حقشه فضولی تو جیب بقیه نکنه

با اون ساعت کاری کم و تعطیلات زیاد اتفاقا حقوق و مزایاشون میصرفه وگرنه چرا اینقدر یقه بخاطرش پاره می ...

دقیقا حقوق معلما رو اگه به نسبت مدت زمانی که کار می کنن نگاه کنیم زیادم بد نیست از خیلی ادارات بهتره

هیچ رنجی بالاتر از این نیست که خوشبختی رو نداشته باشید که میتونستید داشته باشید!
با اون ساعت کاری کم و تعطیلات زیاد اتفاقا حقوق و مزایاشون میصرفه وگرنه چرا اینقدر یقه بخاطرش پاره می ...

اون برا قدیم بود که حقوق کفاف میداد و دانش آموزان هم حرمت درس و کلاس رو داشتن الان حقوقا افتضاح ،وضعیت دانش آموزان افتضاح یعنی از صبح تا ظهر ما ها باید بگیم لطفا ساکت تا بتونیم این وسط درس بدیم بعد حاشیه بچه ها فراوان هر روز یه الم شنگه ای به پا می کنن بیا وببین،ماها دیگه مجبوریم چون چند سال سابقه داریم و نیروی رسمی هستیم البته برای زن شغل بدی نیست منتها این همه فشار برای استخدام معلمی به نظرم واقعا نمیارزه

اون برا قدیم بود که حقوق کفاف میداد و دانش آموزان هم حرمت درس و کلاس رو داشتن الان حقوقا افتضاح ،وضع ...

کار دولتی کمه و متقاضی زیاد چون خوبه اگر بد بود و کم بود کسی سمتش نمیخواست بره