2777
2789

دوستان تاپیک قبلم گفتین زندگی یکجا خوب نیست 

و خب منم قبول دارم ، میخام یجوری بحثش پیش بکشم برا شوهرم بنظرم دو تا واحد رو به روی هم اوکیه

ولی خب چجوری بحثش پیش بکشم ؟؟ 

لعنتی عوض شو 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

زندگی یکجا که اصلا یعنی توی قبر باشم واسم بهتره با کسب دیگه یکجا باشیم اونم خانواده همسر❗️

حتی واحد تو یه ساختمان هم نع اصلا و ابدا❌

حداقل فاصله باید جوری باشه مثلا تو یه محله هم نباشه مستقیم یا پیاده بشه رفت و آمد کرد حتما باید فاصله زیاد باشه که با ماشین یا سرویس بخوان بیان که صرفه نکنه واسشون. 

متأهل 💍 همسر آقای مهندس 👷‍♂️ دانشجو حسابداری 👩‍🎓 کاش تو اینجا بودی 💔

زندگی یکجا که اصلا یعنی توی قبر باشم واسم بهتره با کسب دیگه یکجا باشیم اونم خانواده همسر❗️حتی واحد ت ...

آخه مادرشوهرم بیوه است شوهرم میگه تنهاست با هم زندگی کنیم ولی خب من راضی ام به حداقل دو واحد ☹️

لعنتی عوض شو 

آخه مادرشوهرم بیوه است شوهرم میگه تنهاست با هم زندگی کنیم ولی خب من راضی ام به حداقل دو واحد ☹️

حالا تو این مورد باز یک ساختمان نه ولی مثلا یک محله که بشه رفت و آمد بیشتری داشته باشه شوهرت ولی اصلا نزدیک خودتون نباشه که دسترسی راحت بشه 

متأهل 💍 همسر آقای مهندس 👷‍♂️ دانشجو حسابداری 👩‍🎓 کاش تو اینجا بودی 💔

بشونس بگو عزیزم مادرت ادم خوبیه منم ادم بدی نیستم ولی تجربه ثابت کرده نیازهای نسل های مختلف خیلی متفاوته از طرف دیگه  زیر یک سقف رفتن خودش تنش زاست  و طول میکشه ادما باهم کنار بیان  کنار یکی از والدین بودن این تنش رو چند برابر حد معمول میکنه و همه باهم به جای لذت بردن زجر میکشیم و بعدا به فکر جدا کردن خونه ها  میفتیم اونم با  دلخوری

پس بهتره راه هزار بار رفته رو نریم و از تجربیات بقیه استفاده درست بکنیم 

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید: آیا بالاخره رنج های بشر  پایان یافت؟

مگه آدم با شوهرش تعارف داره

رک بگو بهش

«اگر روزی غمگین روبه‌روی تو ایستادم،فکر نکن که چه ضعیف و کم‌توان هستم،به این فکر کن که من تو را امن دیدم و روی تو حساب کردم که روی غمگینم را نشانت دادم.»