2777
2789
عنوان

حاملم هیشکی تبریک نگفت

| مشاهده متن کامل بحث + 1052 بازدید | 83 پست
شاید مطمئن نبودن که حتما بارداری یا نهمگه شکمت بزرگ شده که مانتو خفاشی پوشیدی

اگه مانتو عادی میپوشیدم خیلی تابلو میرد بیرون شکمم  ولی با خفاشی ام معلوم بود

لطفا فقط خانونها تو تاپیکام شرکت کنن اقایون ممنوعه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چند هفته بود که مشخص بود،؟

فکرکنم ۳ماهش بود 

از حالت راه رفتنشو اینا معلوم بود خودش هم میخواست بقیه متوجه بشن انگار

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
خب لابد اخلاقت یه جوره ک کسی باهات راحت نیس . وگرنه مگه میشه ب رو خودشون نیارن. من حتی مریضامم میومد ...

شما حالا از پشت گوشی اخلاق منو تشخیص دادی چه جالب

لطفا فقط خانونها تو تاپیکام شرکت کنن اقایون ممنوعه

دورت بگردم من بهت تبریک میگم امیدوارم قدمش خیر باشه و براتون پر برکت باشه در آینده بشه یک فردی که نا ...

یاد حضرت عیسی افتادم

خدایا همه رو به خودت سپردم🥹میدونم که یه روزی یه جایی دل منم آروم میگیره🖤🥀
دورت بگردم من بهت تبریک میگم امیدوارم قدمش خیر باشه و براتون پر برکت باشه در آینده بشه یک فردی که نا ...

چه دعای قشنگی آفرین 

پوسته‌یِ ظاهری چه اهمیت دارد، درونَم ویران است.(عباس معروفی) 

حالا من یبار به دوستم گفتم تبریک میگم شنیدم بازداری 

کم مونده بود منو قورت بده از اون ورم رفته بود با اونی ک بهم گفته دعوا راه انداخته بود 

انگار مثلا اون فقط زاییده و زاییدن بلده 😂منم تصمیم گرفتم دهن مو ببندم

قسم یاد میکنم دیگ حرف جیز نزنم ک تعلیق نشم 🤧 شدم مث ۴۰ ساله ها . فحشمم بدی میخندم . آینه آینه 🥲 تازه شم اینقد حرص میخوری خودت خشک میشیا عه چیزه یعنی شیرت منظورم بود ‌ 😪آخه چرا حرص چرا داعوا  تا وقتی میتونیم با خنده و شوخی همو بزنیم شقه کنیم😔😌