2777
2789
عنوان

بدبختم کردن تو رو خدا کمکم کنید😭😭😭😭💔

| مشاهده متن کامل بحث + 559 بازدید | 40 پست

کسی که بادعابخوادبدشت بیادارزشی نداره عزیزم من بشخصه خودم اعتقادی ندارم اصلا

چون اگه اونجوربودادم میتونست دعابگیره بهترین شغلوداشته باشه دعابگیره بهترین ازدواجوکنه بنظرم همش خرافاته

امضای خداپای تک تک ارزوهاتون❤

عزیزم دعا اگه خدا بخواد اثر می‌کنه نخواد برگی از درخت نمیفته....آیه ۸۹سوره یونس رو زیاد بخون ...آیت الکرسی و چهارقل زیاد بخون ذکر حضرت یونس رو هم بخون...آره بعضی ها جادو میگیرن اثرش تا ۴۰روزه مگه دوباره تمدید کنه....ولی اگه قسمت تو باشه طلسم و جادو از یه جا به بعد بی اثر میشه....

فقط 17 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تولد دخترم  هستی بزرگترین معجزه زندگیم بود،خدایا شکرت که منم بالاخره مامان شدم 😍خدا جونم هزار بار شکرت که دوباره دارم مادر میشم ۵شهریور آزمایش بتام مثبت شد🥰

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بیین یه کاری پسره رو انفالو کن شاید بگی سخته اینا تو انفالو کن و دعاتم بگیر علاوه بر این شبهای جمعه ...

خیلی وقته کاری کرده تو اینستا بلاکم کرده..

حتماً میخونم ، فقط شب جمعه همون پنجشنبه شبه دیگه درسته؟

و این که امتحان کردی واقعاً جواب میده؟

چهارمین کاربریمه تازه وارد نیستم😁

حدیث کسا بخونم باطل میشه؟چیکار کنم دیگه نتونه دعا بگیره یا دعاییحك میگیره اثر نکنه؟به نظرت خدا جوابش ...

حس میکنم سنت خیلی کمه و باهاش رابطه جنسی هم داشتی اونم فقط میخواسته نیازشو برطرف کنه و کارش راه افتاده و رفته

عزیزم دعا اگه خدا بخواد اثر می‌کنه نخواد برگی از درخت نمیفته....آیه ۸۹سوره یونس رو زیاد بخون ...آیت ...

مرسی قشنگم، با جمله آخرت یه نوری تو دلم روشن شد 🥺❤️

حس میکنم سنت خیلی کمه و باهاش رابطه جنسی هم داشتی اونم فقط میخواسته نیازشو برطرف کنه و کارش راه افتا ...

خیر عزیزم ما دو سه بار بیشتر همو ندیدیم چرا باید رابطه برقرار میکردیم ، خودت خندت نگرفت از حدس و گمانت؟

خیر عزیزم ما دو سه بار بیشتر همو ندیدیم چرا باید رابطه برقرار میکردیم ، خودت خندت نگرفت از حدس و گما ...

واسه کسی که دو سه بار دیدیش هی دعا مینویسی؟

من قبلا پدر دعا هم انجام دادم همه کار کردم همه دعانویسا شهرو زیارت کردم متاسفانه

جواب نداد که نداد الکی پولتو خرج نکن

خیلی وقته کاری کرده تو اینستا بلاکم کرده..حتماً میخونم ، فقط شب جمعه همون پنجشنبه شبه دیگه درسته؟و ا ...

بلاکی شت 

خب اول پیچت رو دیلیت اکانت کن 

ببین این قانونه ک نباید خودتو بهش مشتاق نشون بدی 

اگه  میخوای برگرده اولین کار همین دلیلت اکانت کردنه 

بعدش میری باشگاه یه ورزش مثل یوگای چیزی  ک هم ورزش کنی هم روحت اوکی بشه 

۵ شنبه ها  دعا رو میخونی 

تاثیر داره خودم ب چشم دیدم ولی باید تمرکزت رو از اون بیاری رو خودت 

بعدشم چندتا اهنگ هست میگم دانلود کن 

و همه ی اهنگهاتو حذف کن 

فقط اینا رو بگوش قول میدم در عرض یه مدت زمان کوتاهی متوجه تغییرات بشی

برام دعا کنیدبه عشقمبرسم 😂 امضام مال خیلی وقت پیشه   بیایید بجای دعا برای رسیدن ب فردی ک نمیدونم آینده باهاش چجوربه دعا کنیم  زودتر بره گمشه از قلبمون بیرون 

تو الان پهلوی هر دعانویسی بری میگه دعاگرفتن و من باید بهت باطل‌کننده بدم

انتظار داری بگه نه چیزی نیست برو زندگیتو بکن؟

بعد هم الان برگشت. فردا چی؟ دوباره برمیگرده طرف یه نفر دیگه.  تا آخر عمرت میخوای پول به دعانویس بدی که طرفت دو روز پیش تو باشه؟ و وقتی رفت بری دوباره یه دعای دیگه بگیری؟ اصلا اینطوری میشه زندگی کرد؟

کسی که بادعابخوادبدشت بیادارزشی نداره عزیزم من بشخصه خودم اعتقادی ندارم اصلاچون اگه اونجوربودادم میت ...

هر چقدر ما بگیم دروغه ولی واقعیت داره، حتی تو قرآن حتی فیلم ملک سلیمان ك همسر باردارشو یهودیا با طلسم کشتن