2777
2789

یه سال و نیمه کسی ك عاشقش بودم و یه دختره با طلسم ازم میگیره هی من می‌رفتم یه دعای محبت میگرفتم بیچاره میومد مثل روز اولش بشه باز اون حرومزاده یه طلسم می‌گرفت سمت خودش میرفت دلم خونه به قرآن دیشب استوریشو دیدم براش کادو خریده از فشار عصبی حالت تحو گرفتم دندونام می‌لرزید و آب از دهنم میومد دستام می‌لرزید حتی نمی‌تونستم به راحتی گریه کنم انگار یکی خفم می‌کرد انقد جیغ زدم و گریه کردم و پاهام کوبیدم دیگه از حال رفتم ، گلوم هنوزم هنوزه میسوزه صب با سر درد پاشدم الان به لطف نوافن سر پام😭😭

خودش می‌گفت از اون دختره متنفره منم می‌دونستم منو دوست داره ولی لعنت به طلسم لعنت به آدمی ك منو تو این حال انداخته..

دعا نویسم یه شهر دیگه ست من پول ندارم هر هفته برم ولی اون دعا نویسه می‌گفت نمی‌ذاره چهل روز بشه میره تمدید میکنه، پریروز یه دعا نویس تو شهر خودمون رفتم اونم گفت آره دعا گرفته ك منجر به جدایی شده😭😭

من پشت. پناه ندارم، قدرت ندارم ، من زورم به اون نمی‌رسه ولی مطمئنم حال و روز منو خدا میبینه بی جواب نمیذاره اونو😭💔

تو رو قرآن یه باطل السحر از راه دور بگید کاری کنم دعایی ك برامون گرفته باطل بشه؟؟؟

بعدم نگید خرافاته هم تو تاریخ هست هم تو قرآن هست ك واقعیت داره هم این ك خودمون تو زندگی دیدیم که حتی خدا نمیتونه با این انرژی منفی مقابله کنه*

چهارمین کاربریمه تازه وارد نیستم😁

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بذار بره گمشهدر نهایت میدونی چی میشه؟این دعا ها و طلسم هایی که میگیری زندگی خودتو بهم میریزه

پس چرا حال اون دختره بد نمیشه چرا تو زندگی اون سنگینی نمیاره؟

واقعا ناراحت کننده ست

تو دعا می گیری میاد پیش تو اون می گیره می ره پیش اون؟ 

یعنی آدمی از خودش اراده نداره؟ 

♡خدایا شکرت♡                                 ☆اَللّهُمَّ صَلِّ عَلیٰ مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَ عَجِّل فَرَجَهُم☆

عزیزم همه دعانویس ها بری پیششون میگن یکی یابختتو بسته یاکارتو یاهم عشقتو طلسم کرده نظرب کاری ک رفتی خلاصه... بنظرم بیخیال این پسره شو مگه کمه این ادم طلسم نشدع اگه هم بلفرض ک شده عشقش نسبت بتو ضعیف بوده بیخیالش شو

بیین یه کاری پسره رو انفالو کن 

شاید بگی سخته اینا 

تو انفالو کن و دعاتم بگیر 

علاوه بر این شبهای جمعه ۱۴ بار نادعلی کبیر بخون با ۱۰۰ صلوات برمیگرده

برام دعا کنیدبه عشقمبرسم 😂 امضام مال خیلی وقت پیشه   بیایید بجای دعا برای رسیدن ب فردی ک نمیدونم آینده باهاش چجوربه دعا کنیم  زودتر بره گمشه از قلبمون بیرون 
قرآن بخون .حدیث کسا قدرتش از طلسم بیشتره

حدیث کسا بخونم باطل میشه؟

چیکار کنم دیگه نتونه دعا بگیره یا دعاییحك میگیره اثر نکنه؟

به نظرت خدا جوابشو میده؟💔

باورت نمی شه ولی ساده گیرت آوردن

اگه باور نمیکنی ب ی نفر مورداعتمادت بگو ی دعا بگیره ک تو سرد بشی ب پسره اگه این اتفاق افتاد!  بابا پسره تنوع طلبه متعهد نیست، عمرتو تباه نکن

♡خدایا شکرت♡                                 ☆اَللّهُمَّ صَلِّ عَلیٰ مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَ عَجِّل فَرَجَهُم☆
پس چرا حال اون دختره بد نمیشه چرا تو زندگی اون سنگینی نمیاره؟

از کجا میدونی اون طلسم گرفته؟

بذار خیالتو راحت کنم

این دعا ها و طلسم ها هیچ اثری جز اثر منفی روی خودت نداره

اون دختره طلسم نگرفته. دوست پسرت خودش با خواست قلبی خودش اونو انتخاب کرده

وگرنه الان اگه یکی برای تو دعا بگیره، میری سمتش؟

دعا نویس ها دیدن تو ناراحت و ناامیدی همشون بهت میگن طرف طلسم شده 

با من بحث نکن قشنگوم . این کاربری هزارممه