2777
2789
عنوان

شما بودین برادر شوهرتون این حرفو میزد ناراحت میشیدین

| مشاهده متن کامل بحث + 658 بازدید | 56 پست
اره یعنی بچه دارش کردم سه تا بچه اورده

اها نه چیز بدی نگفته

فقط 29 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

تو که میشناسی چجور آدمیه سوال نمیکردی ازش

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی دلم شکست قبلشم ب شوهرم گفته تو بچه نداری خرج داروها بابا تو بده

اینم باز دردناک نیست

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

دقیقا منظورش بچه نداشتن شما بوده این ابله ها زیادن

چرا با این حرفت بیشتر ناراحتش میکنی؟ 😡

حالا همه دارن دلشو آروم میکنن، شما اومدی نمک پاشون؟! 

کاااش این بهار خدا، خدایی را در حقم تمام کند و تو را به من عیدی دهد. 🌸🌸     دیگه منتظر نی نی نیستم... خداحافظ نی نی. بهار 400
تیکه انداختن کارشه گفتم پیش خودمم اینجام تیکه انداخت وقتی دید برا مادرش کادو گرفتم زن اون نخریده

نمیدونم شما بهتر میشناسیش

به هرچیزی که آسیبی زنی آن چیز جان گیرد..🕊️
میگم ک همینحور صحبت کادو روز زن اینا شد

دیگه از این به بعد بیشتر مراقب مکالماتت باش عزیزم تا ناراحت نشی... 

کاااش این بهار خدا، خدایی را در حقم تمام کند و تو را به من عیدی دهد. 🌸🌸     دیگه منتظر نی نی نیستم... خداحافظ نی نی. بهار 400
برا شما ک شرایط منو نداری درکش سخته

زودرنجی وگرنه گفته من پولم نمیرسه با ۳ تا بچه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40