2777
2789
عنوان

راه حل بدین خانوما

220 بازدید | 42 پست

با مادر شوهر و خواهر شوهر اویزون چیکار کنم ؟! 

خودشون خودشون دعوت میکنن؟! چطور باید بفهمونم خوشم نمیاد باهام اینور اونور بیان 

هر تصمیمی میخوای بگیری بگیر ولی یا با تموم وجود پاش بمون یا کاملا بیخیال شو‌، دو دل بودن آدمو‌ نابود میکنه 🥲

یعنی هیچکس نیست خواهر شوهر مادر شثهر اویزون داشته باشه ؟! خوشبحالتون بابا 

هر تصمیمی میخوای بگیری بگیر ولی یا با تموم وجود پاش بمون یا کاملا بیخیال شو‌، دو دل بودن آدمو‌ نابود میکنه 🥲

من اوایل ازدواج تا دو سال هم آویزونم بودن

بی محلی میکردم حرف نمیزدم خیلی ولی واسشون مهم نبود هرجا میرفتم اونام بودن

حتی چند بار من نرفتم گفتم تو مادر و خواهرتو ببر ولی بازم بی فایده بود. به شوهرمم میگفتم دعوا میشد

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من اوایل ازدواج تا دو سال هم آویزونم بودنبی محلی میکردم حرف نمیزدم خیلی ولی واسشون مهم نبود هرجا میر ...

خب چیشد بعد 

خب چیشد بعد

هیچی دیگه خواهرشوهرم شوهر کرد و رفت 

منم بخاطر یه مسئله ای با مادرشوهرم دعوام شد دیگه این شد کم کم  از آویزون بودنشون کم شد

الانم مادر شوهر و پدرشوهرم بعضی وقتا باهامن ولی نسبت به سالهای گذشته کمتر شده

هیچی دیگه خواهرشوهرم شوهر کرد و رفت منم بخاطر یه مسئله ای با مادرشوهرم دعوام شد دیگه این شد کم کم ا ...

خوشبحالت 🫠

آخ خواهر ۹ ساله عذاب میکشم

اگه برمیگشتی عقب تو عقد جدا میشدی؟!

الانم بخاطر دخترم موندم

منم موندم چیکار کنم 

فعلا که ول کردم به امان خدا