2777
2789
عنوان

شما بودین برادر شوهرتون این حرفو میزد ناراحت میشیدین

| مشاهده متن کامل بحث + 649 بازدید | 56 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مادرشوهر من که ابرومو جلو فامیل برد شوهرم باید قرص میخورد فک کنم مادرش و خواهرش قرصاروقایم کرده بودن ...

چرا در مورد همه چی طرافیانتونو خبر دار میکنید؟

ما حتی بخایم بریم مسافرت شب قبلش خبر میدیم چ برسه مسائل خصوصی

وقتے دیدین یڪے نمیخوادتون، اگه همون اول برین فقط دلتون میشڪنه ولے اگر به بودن باهاش اصرار ڪنین غرورتونم میشڪنه!

اصلا مهم نیست ارزش زن به زاییدن نیست اصلا خیلی از مردها از اول شرط میذارن که بچه دار نشن خدا نخواستع ...

به ارزش نیست خیلیا بچه دوست دارن من درکش می کنم سقط بارداری پوچ داشتم امان از حرف مردم 

ب نظرم دل شکستن کسی ک انتظار بچه رو داره هیچ جبرانی نداره و خدا صد حواب میده

شک نکن عزیزم خدا جواب صبرتورم میده فقط صبر کن همه چی درس میشه

من حسابم ز همه مردم این شهرجداست🌱من امیدم به خدا،بعدخدا،هم به خداست….💫🌓
چرا در مورد همه چی طرافیانتونو خبر دار میکنید؟ما حتی بخایم بریم مسافرت شب قبلش خبر میدیم چ برسه مسائ ...

متاسفانه همسرم گفته بود وگرنه من انقد راحت نیستم باهاشون 

من حسابم ز همه مردم این شهرجداست🌱من امیدم به خدا،بعدخدا،هم به خداست….💫🌓
ن سالمه خوبه

ازمایش نداده ؟ 

ببین منم بارداری پوچ داشتم متوجه شدیم همسرم مشکل جزیی داره با اینکه سبک زندگیش کاملا سالمه 

درصد زیادی بارداری پوچ و خارج رحمی بخاطر مشکل اسپرمه

متاسفانه همسرم گفته بود وگرنه من انقد راحت نیستم باهاشون

به همسرت بگو که مسائل خصوصی رو نگه.

همسر منم اینطوری بود یه بچه ننه ی تمام انقدر روش کار کردمو حرص خوردم تا درست شد البته ۴ سال زمان برد.الان که ۱۰ سال میگذره هیچی نمیگه دیگه بعضی وقتا ناراحت میشم میگم چرا فلان چیزو نگفتی بهشون میگه حوصله توضیح دادن ندارم 😂

وقتے دیدین یڪے نمیخوادتون، اگه همون اول برین فقط دلتون میشڪنه ولے اگر به بودن باهاش اصرار ڪنین غرورتونم میشڪنه!

اره ازمایش داده خوبه

خودتم ازمایش دادی چکاپ شدی ؟ از نظر هورمونی انعقادی تنبلی تخمدان و... همه چی دوتا سقط شما یه جنبه مثبت داره که باردار میشی 

فقط باید اسپرم و تخمک تقویت کنی تا بارداری پوچ اتفاق نیفته 

اصلاح سبک کن تو اینستا ماما زیاده تحقیق کن باتوجه به مشکلت سه ماه یا شیش ماه اصلاح سبک جواب می گیری یا حتی ای وی اف این هم نیاز داره به تقویت رحم و اسپرم