2777
2789
عنوان

اگر بفهمین شوهرتون بچه رو کتک زده چیکار میکنین

| مشاهده متن کامل بحث + 386 بازدید | 36 پست
هیچواشتباههی نکرده بچه یکی پرش کرده از بدجنسی

باهاش حتما حرف بزن...مگه آدم به دهن بقیه بچه اش رو میزنه هر سنی بچه یه رفتارهایی داره بزرگ میشه کم کم همه چی رو یاد میگیره...الان از بچه سه ساله مثلاً میشه توقع داشت مثل یه آدم سی ساله و پخته رفتار کنه...خیلی ناراحت کننده هست شوهرت به راهنمایی و تربیت احتیاج داره نه بچه...بگو مگه باید به دهن بقیه زندگی کنیم؟؟اگه واسه مردم باشه هر کاری هم بکنی یه حرفی واسه زدن دارن...

فقط 17 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تولد دخترم  هستی بزرگترین معجزه زندگیم بود،خدایا شکرت که منم بالاخره مامان شدم 😍خدا جونم هزار بار شکرت که دوباره دارم مادر میشم ۵شهریور آزمایش بتام مثبت شد🥰

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

باباشه که باشه بیجا کرده بچه ۳ساله مگه گناهش و اشتباهش چی بوده

بچه سه ساله رو زده علط کرده😡😡😡😡

سعی کردم که بمانی و بریدی به درک/کارمان را به غم و رنج کشیدی به درک/به جهنم که از این خانه فراری شده ای/عاشقت بودم و هرگز نشنیدی به درک/میوه کال غزل بودمو از بخت بدم/تو مرا هرگز از آن شاخه نچیدی به درک/فرق خرمهره و گوهر تو نفهمیدی چیست/جنس پا خورده بازار خریدی به درک/عاقبت سنگ بزرگی به سرت خواهد خورد/میکشی از ته دل آه بزرگی به درک

شلوارشو درمیارم دور گردنش گره میزنم

«اگر روزی غمگین روبه‌روی تو ایستادم،فکر نکن که چه ضعیف و کم‌توان هستم،به این فکر کن که من تو را امن دیدم و روی تو حساب کردم که روی غمگینم را نشانت دادم.»

کتک زدن خیلی رو روحیه بچه اثر مخربی میزاره 😢💔 من خودم خیلیییی بچه که بودم مثلا ۴ ، ۵ سالم بود یادمه خیلی کتک میخوردم هنوز ک هنوزه یادمه و هیجوقت فراموش نمیکنم . یادش میوفتم از مامان بابام وحشت میکنم عمرا بزارم بچمم همچین حسی داشته باشه و روحیشو خراب کنم

من اگه عصبی بشم دعواش کنم نه اینکه بزنمش بخدا همون لحظه از دل بچه ام در میارم شوهرم خط قرمزش کتک زدن ...

شوهرشماهم ازاون طرف بوم افتاده

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!
شوهرشماهم ازاون طرف بوم افتاده

نه از تنبیه بدنی بدش میاد...مثلاً اگه بخواد تنبیه کنه میگه خوراکی نمیخرم برات اگه فضولی کنی میخره ولی مثلاً یواشکی میده میگه مامان بفهمه دیگه نمی‌گیرم ...یا اگه اسباب بازی هاشو مرتب کنه بهش میگه جایزه داری بعد چیزی که دوست داره براش میگیره...کلا از کتک زدن بچه ها بیزاره...

فقط 17 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تولد دخترم  هستی بزرگترین معجزه زندگیم بود،خدایا شکرت که منم بالاخره مامان شدم 😍خدا جونم هزار بار شکرت که دوباره دارم مادر میشم ۵شهریور آزمایش بتام مثبت شد🥰

بچه سه ساله زدن نداره... یاد بچه خواهر شوهرم افتادم سه سالشه خیلی شیطونه ولی همه دوسش دارن... 🧡... باهاش حرف بزن... حتی اگه بچه کار اشتباهی کنه نباید تنبه بدنی بشه

روز های خیلی خوبی تو راهه🧡🌱.... میشه برای خواهرم دعاکنید....❤🥺

بچه سه ساله زدن نداره... یاد بچه خواهر شوهرم افتادم سه سالشه خیلی شیطونه ولی همه دوسش دارن... 🧡... ...

هیچ کار اشتباهی نکرده طفلک داشته بازی میکرده شوهر بیشعور ننش پرش کرده گفته بجرو تربیت بکن

من یادمه خیلی بچه بودم

اخه بچه حافظع قوی داره یادش نمیره.شاید ۳   ۴ساله بودم.و بابام اعصابش خراب بود 

چون مامانشو بستری کرده بود.اخه فکر ذکرش اونا بودن.عمه هام و عمو هام و بچه هاشون و مامانش.

وچون بستری بود،منو تو حیاط بیمارستان کشید رو آسفالتا.و من گریه میکردم.اونقد زد منو که صورتم زخم شده بود.

بچگی خوبی نداشتم من.پر از کتک و زدن و تحقیر و ترس.و بچه ساکتی بودم.به هر حال منو خیلی زدن.حتی خواهر بزرگم.

یبارم ۱۴سال اینام بود رفته بودیم پارک کل فامیل مامان دور هم بودیم همه بودن و نمیدونم چی گفتم ک سر سفره محکم منو زد.سالها گذشته الانم ب ذهنم میاد گریه میکنم.من کتک به تعداد موهای سرم خوردم.مخصوصا جلو فامیل.این تاپیک کل خاطراتمو زنده کرد