2777
2789
عنوان

خیلی حالم بده

48 بازدید | 9 پست

۵ روزی هست کات کردیم دلم تنگشه 

حالم بده نمیدونم چیکار کنم دست و پام میلرزه 

اخه چرا منو نخواست من که با همه شرایطش کنار اومده بودم الانم با اینکه موقع رفتن با حرفاش خوردم کرد بازم برگرده قبولش میکنم

هم ناراحتم که ولم کرده

هم بخاطر خودم ناراحتم بخاطر همه چی ناراحتم چند روز پیش رفتم جاهایی که رفته بودیم نشستم کلی گریه کردم 

من کی قراره حالم خوب بشه؟

《5 صلوات میفرستین لطفا 》 معنی حسرت و وقتی فهمیدم که برای شاد کردن مادرم ، به جای هدیه خریدن یه فاتحه خوندم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ببخشید چندسالتون بود هر دوتون؟تهش چی گفت بهت؟

من ۲۲ سالمه اون ۲۹

گفت تو خرابی بهم خیانت کردی من عشق و حالمو باهات کردم برو دیگه نمیخوامت 

البته کلی حرف بارم کرد ولی خب

بهش خیانت نکردم من فهمیدم با یه زنه خیلی صمیمی داشتن صحبت میکردن و خودشو هم مجرد معرفی کرد و چیزی هم از من نگفت و خلاصه نمیخوام بحثشو باز کنم 

وقتی هم بهش گفتم گفت از اخلاقت خوشم نمیاد اون اخلاقش خوبه

انگار بیشتر با اون خوش میگذره بهش 

خلاصه تموم شد همه چی

وقتی به این چیزا فکر میکنم ازش متنفر میشم ولی چیکار کنم که وابستشم

《5 صلوات میفرستین لطفا 》 معنی حسرت و وقتی فهمیدم که برای شاد کردن مادرم ، به جای هدیه خریدن یه فاتحه خوندم
وای ناراحت شدمشانس مردم چقد سریع پسره بگیر در میاداز مارو اونوقت

انشالله خدا بدجوری بزاره تو کاسش

هیچوقت نمیبخشمش

ایشالله واقعا کهآدم مگه اون آدم قبلی میشهمن که مردم

برای تو چیشده گلم

منم مردم خدا ازشون نگذره