2777
2789
عنوان

اگر بفهمین شوهرتون بچه رو کتک زده چیکار میکنین

| مشاهده متن کامل بحث + 367 بازدید | 34 پست
هیچ کار اشتباهی نکرده طفلک داشته بازی میکرده شوهر بیشعور ننش پرش کرده گفته بجرو تربیت بکن

مگه مرض داشته که بچه رو زده اونم بی دلیل... من بودم حتما باهاش برخورد داشتم... حق نداشته بزنه مرتیکه😑

روز های خیلی خوبی تو راهه🧡🌱.... میشه برای خواهرم دعاکنید....❤🥺

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من یادمه خیلی بچه بودماخه بچه حافظع قوی داره یادش نمیره.شاید ۳ ۴ساله بودم.و بابام اعصابش خراب بود ...

وای منم درکت میکنم😢😢💔😭😭😭 دقیقا مثل من ... من تا قبل اینکه ازدواج کنم کتک میخوردم همینجوری تا ۱۹ ، ۲۰ سالگی

وای منم درکت میکنم😢😢💔😭😭😭 دقیقا مثل من ... من تا قبل اینکه ازدواج کنم کتک میخوردم همینجوری تا ۱ ...

من اخرین با ۱۴سالگی خوردم

و بزرگ تر ک شدم دیگه احترام میزارن.دیگه نزدنم.ولی بچگشم بااسترس بود

خیلی پیش فامیل تحقیر شدم.بابام که وابسته خواهر برادراشه و مامانش ک مُرده😒اگه اتفاقی برااونا میفتاد سر ماخالی میکرد.درحدی تو بیمارستان من ۳ساله رو زده بود ک یادمه و هنوز گریه هام وقتی رو آسفالت کشیده میشدم تو گوشمه.از فامیلاش متنفرم.یبار منو جلو فامیل و همه زد و من از ترس خودم رو خیس کرده بودم.داییم منو برد خونشون و از ترس تو خونشون ب زنداییم گفتم جیش کردم.اونم بامهربونی اومد لباسامو عوض کرد.بعد با بابام حرف زد.هیچی

اگه بخام بگم خیلی زیاده.یبار مامانم زد و دهنم پر از خون شد.بچه بودم،بهم گف فرش قرمزه ،رنگ اونه رفته تو دهنت.منم باورم شد.چقد بد بود بچگیم ولی:)هیچکی اینجور نیس مث من

من خاطره خوبی ندارم.بخاطر همین ازشون بدم میاد.حتی دیروز روز مادر تبریک نگفتم.چون هر کار کردم اصن از زبونم کنده نشد.فقط رسمی گفتم تبریک میگم