2777
2789
عنوان

کاش توی ایران به دنیا نیومده بودم

| مشاهده متن کامل بحث + 785 بازدید | 90 پست
نمیتونم برم

به هر حال باید دنبال نجات باشی 

نمیتونی هم بمونی هم جوش بزنی هم غصه بخوری ...

یا بمون و چشم ببند 

یا یک جوری برو

خوبی هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم❤️Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը🥲🫂

با کار کردن رفاه دارناینجا جون میکنیم حتی برق هم نداریمجک نگید لطفا

گفتی برق.درکشور اروپایی شبا که میشه خاهرم میگه باورکن فکرمیکنی همه خاب هستن ولی اصلا برق روشن نمیکنن یه لامپ کوچک روشن میکنن.بس برق گرون هست واگرمصرفت بالا باشه قط میکنن.میگه خیلی خیلی صرفه جودربرق هستن.شهربرلین است

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اینطورنیست.اونجاهم استرس کارومسکن هست.آب وهواش اگراینجا آلودگی داره.مثلا خاهرم که انگلیس هست میگه شش ...

:/🤦‍♀️

ایا من حرفی از این زدم که اون ور مشکلی نیست؟ 

دارم میگم وضعیت بهتره

استرس کار و مسکن برای همه هست. مهم اینه برسونی یا نه!

-𝗡𝗮𝗿𝘂𝘁𝗼🀄-
به هر حال باید دنبال نجات باشی نمیتونی هم بمونی هم جوش بزنی هم غصه بخوری ...یا بمون و چشم ببند یا یک ...

چشممو بستم دیگه

یه وقتایی خیلی دلم میگیره

مثل امروز

با من بحث نکن قشنگوم . این کاربری هزارممه
چرا الکی میگید آخه بله غرب پول مفت نمیدن بشدت کار مهمه ولی چند برابر کار بهت حقوق میدنمالیات داره ول ...

عزیزم بنظرم با آدمی که حاضر نیست واقعیتو ببینه بحث نکن

طرف نمیبینه کشورای اروپایی چقدر درحال پیشرفتن حتی همین عربستانم داره روز به روز پیشرفت میکنه روحیه مردمشون بالا همه امید به زندگیا بالا بعد اومده میگه زندگی تو همه جا مثل ایران میمونه

-دَرد دِل با کَس ﻧگُفتَـ‌م!!دَرد ﻤن گُفتَـ‌ن ﻧَداشـ‌ت!خَنـ‌ده‍ بَر لَب ﻤيزَنَـم،هَر چَند کِ خَـ‌ندیـ‌دَن ﻧَداشـ‌ت-♡

گفتی برق.درکشور اروپایی شبا که میشه خاهرم میگه باورکن فکرمیکنی همه خاب هستن ولی اصلا برق روشن نمیکنن ...

بله

منطقیه درصورت مصرف بالا قطع باشه

ولی وسط تابستون گرما با نوزاد داخل خونه و عرقسوزی بی برق نیستن

اروپا سبک زندگیش اونشکله

ربطی نداره

اونم بعضی کشورا و جاهاشه نه همه جا

شما خواهرت گفته، من خودم تجربش کردم

یه کشور و شهر رو ب کل قاره تعمیم ندید

خدایاشکرت❤️ دندانپزشک هستم، بخاطر شرایط بارداریم درحال حاضر فقط ۲روز در هفته مطب میرم و میتونم اینجا بیشتر مطلب بخونم، با بی ادبا هم کاری ندارم🙏
چرا الکی میگید آخه بله غرب پول مفت نمیدن بشدت کار مهمه ولی چند برابر کار بهت حقوق میدنمالیات داره ول ...

میدونستی این مالیات خیلی زیاده.میدونستی بچه ها که مدرسه میرن چه هزینه زیادی  اول سال بایدبپردازن.میدونستی برق چقداونجاگرونه وکسی کمی زیادمصرف کنه زودقط میکنن.میدونستی شبا هرخونه یه لامپ کوچک فقط روشن بایدبکنن.شبا شهر شهر ارواح میشه.البته خونه ها.ولی خوده شهر روشنایی داره

چشممو بستم دیگهیه وقتایی خیلی دلم میگیرهمثل امروز

من م چند روزه حال ادامه دادن ندارم اصلا انگیزه ندارم خسته ی حسته م با اینکه خدا رو شکر خونه دارم مستاجر نیستم ولی اونقدر گرونی هست که نمیشه نفسش کشید

میدونستی این مالیات خیلی زیاده.میدونستی بچه ها که مدرسه میرن چه هزینه زیادی اول سال بایدبپردازن.مید ...

اولا گفتم ، مالیات آنقدر مناسبه که هرکس مالیات نده بی فرهنگ محسوب میشه 

مالیات برای ماهایی درد داره اونجا که عادت نداریم 

مدترسشون اکثرا رایگانه و ده برابر مدارس ایران خدمات میدن دیگه اینو خود وزیر هم قبول داره 

تمام هزینه های دوا درمون رایگانه!

بعدشم اونجا قصدشون فرهنگ سازیه! مخصوصا آلمان که گفتی از زمان نازی ها اینطور شدن 

نکه‌ کشور ما برق کم مصرف رو هم قطع می‌کنه!!!

همینجوری یک چیزی شنیدی و میگی ها قربونت برم

خوبی هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم❤️Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը🥲🫂