2777
2789
عنوان

مادر شوهرم تو چاییم دارو ریخت 😭

152 بازدید | 10 پست

دیشب همه دور هم جمع بودیم بحث بچه شد منم دوسال از ازدواج گذشته هنوز بچه ندارم دلم نمیخواد یا اصلا آمادگی ندارم وگرنه مشکلی ندارم بحث کشیده شد سمت من من با خواهر شوهرم خیلی صمیمی ام مثل خواهرم برعکس با مادر شوهرم نه بعد همه گفتن تو چرا بچه دار نمیشی گفتم نمی‌خوام مادر شوهرم هم یه نگاه بدی بهم کرد بعد فردا دیدم شوهرم صبحونه آماده کرده رفتم خوردم بعد یه مزه ای میداد به شوهرم گفتم گفت نه هیچی نیست بعد رفتم سر گوشی دیدم خواهر شوهرم دیشب پیام داده بود هرچی محسن بهت داد و نخوریا چون دیشب مامان یه چند تا دارو بهش داد گفت زنت بچش نمیشه اینا رو بده بخوره درمون شه بعد ظهر که شوهرم اومد بهش گفتم گفت صلاحتو می‌خواسته چکار کنم الان یعنی مقصر خودمم؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نه مقصر نیستی.

حالا با یبار خوردن چیزیت نمیشه ولی دیگه نخور. این گیاهیا ممکنه مضر باشن برات.

بزرگشم نکن الکی قطع رابطه کنی و اینا. بگذر از ماجرا. 

هر صدقه‌ای که برای مرده داده می‌شود، فرشته‌ای آن را می‌گیرد. در طبقی از نور می‌گذارد. بر لب قبر می‌ایستد. با صدای بلند می‌گوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستاده‌اند. رسول اکرم (ص)