2777
2789
عنوان

مهمونی که وقت صبحانه قبل ازشمابیدارمیشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1553 بازدید | 85 پست
نترس شوهر منم دست کم از برادر شوهرت نداره فقط بخاطر این موضوع تو همه ی سفر ها هتل میریم یه شب بندر گ ...

ترو خدا نگو🫣🫣🫣 

واقعا؟؟؟ توماشین؟؟؟؟؟؟؟

نترسیدی کسی ببینه؟

سلامتی و خوشبختی دخترم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

یا خدا شوهر من و شوهر تو باید با هم صحبت کنن به تعادل برسن هر کودمشون از یه ور افتادن

من هرچقدر میگم کمترش کن بسه دیگه 

میگه از ذهنت پاک کن من بدون .... نمیتونم بخوابم 

اگر قبول نکنم تا صبح با حالت قهر با فاصله ازم میخوابه🥴🤮🤣

شوهر من پرستاره بیمارستان بعضی روزا دو شیفت کار میکنه خونه هم که میاد از شدت خستگی میخوابه😶

خوب نمیشه که اونم یکی از نیازهاست باهاش صحبت کن 

سلامتی و خوشبختی دخترم
نه بابا تاریک بود خارج شهر

وای من اینجوریم که بعد رابطه باید حتما برم حموم از سر تا نوک انگشت پا بشورم اصلا حموم نرم نمیتونم بعد شما تو ماشین انجام دادین😵‍💫

فقط 30 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دوست مامانم از ۸ اومده ۸صبح مامانم رفته آزمایش

«اگر روزی غمگین روبه‌روی تو ایستادم،فکر نکن که چه ضعیف و کم‌توان هستم،به این فکر کن که من تو را امن دیدم و روی تو حساب کردم که روی غمگینم را نشانت دادم.»