یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
امضات !!!!یعنی ۴۰ ساله ها چشونه اونوقت ؟هر کی بهشون فحش بده میخندن؟منم ۴۰ سالمه ،هیچ احساس خاصی ندارم مثل همون سالهای خیلی دور جونییمم ،هیچ فرقی نمیبینم فقط موهام ریخته کچل شدم چشام بد میبینه دندونام ریختن موهام سفید شده همین چندتا مورد که اصلا هم مهم نیستن وگرنه همون آدم ۱۵ سال قبلم
توجه توجه من اینجام که با تاپیکای متفرقه شوخی کنم یکم حال وهوای گرفته سایت عوض شه. بهرحال قصد وغرزی در بین نیست .اگه هم باعث شدم کسی ناراحت وآزرده خاطر بشه واقعا از صمیم قلب معذرت میخوام وعذرخواهی میکنم انشاالله که دل همتون شاد باشه وزندگی بر وفق مرادتون .
منظورم این بود ۴۰ ساله گی اونقد پخته میشی ک به هوچی گری و بی ادبی بقیه نسبت به خودت بی تفاوتی مثل یه جوون ۲۰ ساله قطعا تو عم دنبال تلافی یا اینک ۴ تا بزاری روش پس بدی نیستی
خودمم ۴ سال دیگ ۳۰ سالم میشع کم کم دارد دهه ۴۰ میشم
قسم یاد میکنم دیگ حرف جیز نزنم ک تعلیق نشم 🤧 شدم مث ۴۰ ساله ها . فحشمم بدی میخندم . آینه آینه 🥲 تازه شم اینقد حرص میخوری خودت خشک میشیا عه چیزه یعنی شیرت منظورم بود 😪آخه چرا حرص چرا داعوا تا وقتی میتونیم با خنده و شوخی همو بزنیم شقه کنیم😔😌