2777
2789

اوون همه کره حیوانی به باد رفت یعنی 

غللیظظ آرد گوله گوله اصن وضعی 😂ولی مزه اش خوبه 

قسم یاد میکنم دیگ حرف جیز نزنم ک تعلیق نشم 🤧 شدم مث ۴۰ ساله ها . فحشمم بدی میخندم . آینه آینه 🥲 تازه شم اینقد حرص میخوری خودت خشک میشیا عه چیزه یعنی شیرت منظورم بود ‌ 😪آخه چرا حرص چرا داعوا  تا وقتی میتونیم با خنده و شوخی همو بزنیم شقه کنیم😔😌

آرد خیلی ریختم 

قسم یاد میکنم دیگ حرف جیز نزنم ک تعلیق نشم 🤧 شدم مث ۴۰ ساله ها . فحشمم بدی میخندم . آینه آینه 🥲 تازه شم اینقد حرص میخوری خودت خشک میشیا عه چیزه یعنی شیرت منظورم بود ‌ 😪آخه چرا حرص چرا داعوا  تا وقتی میتونیم با خنده و شوخی همو بزنیم شقه کنیم😔😌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باید وقتی اب خنکه ارد اضاف کنی تا گوله نشه 

بعدم که اب کم کم داغ شد مدام هم بزنی که گوله نشه 

چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁 

چطوری پختی یادم بده.اسفندزایمانمه

عزیزم مبارکه 

شربت شو ک اینجوری 

با هاون نبات رو کوبیدم بعد ریختم تو یه قابلمه آب اضافه کردم ۱ لیوان سر خالی نبات دو سه لیوان آب دارچین و گلاب و هل و زعفران 

بعد آرد رو تفت دادم بعد کره حیوانی اضافه نمودم😂

سپس رنگش تغییر ک کرد شربت رو ریختم روش 

میگن نباید آرد داغ باشه و باید الک کرد قبلش و اینک من آرد زیاد ریختم 

و بعد هم زدم یه عالمه و بعد زیرشو کم کم کردم دم کنی گذاشتم ۲۰ مین بعد حاظر

پای گاز وایستاده بودی تند تند هم بزنی؟

جوش بود آبش ریختم فرار کردم ولی بعدش هرچی هم زدم بی فایده 😂

سری بعد با این مواد درست کن

چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁 

آرد رو تفت دادی؟بعداز تفت دادن روغن رو کم کم باید اضافه میکردیدلبخواهی می‌تونستی از شیره هم استفاده ...

اول کره رو باز کردم بغد آرد ریختم توش تو نت نوشته بود ۴ لیوان آرد خوبه من فقط دو لیوان ریختم 😂