2777
2789
عنوان

قرار جاری دار بشمم🥲😂

| مشاهده متن کامل بحث + 329 بازدید | 26 پست
[QUOTE=365375942]منک با جاریم دوسالی میشه۷۰۰کیلامیتر دورم... کوچ کردیم ماا. اتفاقا بخاطر همین جاری و ...

مالمونو بالا کشیدن... ندادن.. شوهرمم بخاطر ابروش، همه پشت سرش حرف میزدن،، آبرو براش خیلی مهمه.... خانوادشم پشتش نبودن.. کوچ کرد.. 

ساکنان دریا پس از مدتی ب صدای دریا عادت میکنند.... وای ک چ سخت است قصه عادت!!!!☆ بدترین درد اینه ب چیزی ک قبلا شوقشو داشتی عادت کنی!!!!!!! ☆

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای😐

اره ۵-۶سال پیش،، ۵۰۰میلیون پولمونو ک همه سرمایه مون بود.. کشیدن بالا... ب پول الان۴میلیارد سرمایه س

ساکنان دریا پس از مدتی ب صدای دریا عادت میکنند.... وای ک چ سخت است قصه عادت!!!!☆ بدترین درد اینه ب چیزی ک قبلا شوقشو داشتی عادت کنی!!!!!!! ☆

چقدر‌ زیاد هم بوده

هععی خاهر... اومدیم مستاجری اینجا... فقط یچیزی بت بگم، همیشه اویز گوشت کن،، ب هیچکس اعتماد نکنید، از کسی شوهرم خورد ک،  حتی انقد بش اعتماد داش، ی تیک کاغذ ضمانت بابت تمام سرمایه ش نگرفت😅😅😅

ببین عزیزم یه فکت روانشناسی خوندم

گفته بود که 

اولین دشمنت خونانواده شوهرت جاریته 

پس نه باهاش دشمنی کن نه زیاد صمیمی باش 

از عکساتون از،لذت های دونفرتون .. سفراتون  کلا خوشگذرونیاتون  وچیزایی که میخری  واینا زیاد برا جاریت تعریف نکن 

وسوم اینکه وقتی بحث ودعوایی بین جاریت وخانواده شوهرت پیش میاد نهوپشت اون وبگیر نه خانواده شوهرت 

ولی بزار سیاست داشته باشی تو جمع خانواده شوهرت هرجا بزار باهم خوب باشید 

ولی کلا زیاد صمیمی نشو به جمله اولم خوب نگا کن هروقت خواستی زیادی صمیمی بشی 

ولی اگه احترامتو داره وباهات خوبه توهم حتما باهاش خوب باش واحترامشو بگیر

به به مبارکه 

رفتار عادی مهربون و محترم

منم پارسال یه جاری جدید یافتم ماه و خانوم 

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه