2777
2789
عنوان

شوهرم مامانیه😔

| مشاهده متن کامل بحث + 301 بازدید | 28 پست

با شوهرت حرف بزن اتمام حجت کن که دیگه هیچی ازدعواهاوحرفاتون رو به مادرش نگه

بگذار بگویند و بگویند و بگویند.. بگذار بِبُرند و بدوزند و بپوشند.. تو بخند، گوش بده، خیره بمان، هیچ مگو..
الانم انگار هوومه من اولین باره همچین مادرشوهری میبینم مگ میشه ی مادر بخواد زندگیه بچش خراب شه

انقده هستن 

تو نمیتونی جدا کنی شوهرتو از مامانش ولی خودتو میتونی نجات بدی چجوری تو دوران دوستی نفهمیدی این موضوعو

نگاهت را به درون برگردان،به اعماق خود بنگر،یاد بگیر اول خودت را بشناسی.زیگموند فروید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ب قیمت از بین رفتن غرورمم باشه از زندگیم نمیگذرم😔 شما نميدوتيد شوهرم چقدر دوسم داشت الان يهويي انگا ...

مادرشوهرت اصلا مهم نیست 

مهم شوهرته که به حرف مادرش میگه جدا بشیم شایدم خودش میخواد جدا بشه داره الکی از زبان مادرش میگه 

عزیزم خدانکنه ماک راضی نیستیم یه زندگی ازهم بپاشه ولی عاقلانه فک کنی دوسال دیگ خودت تاپیک میزنی کاش دوسال قبل طلاق میگرفتم حالابااین بچه توشکمم چکارکنم مادرشوهرم توهمه چی دخالت میکنه وشوهرم ب حرف اونه و‌...........حالاخودت تصمیم بگیر میخوای تااخرعمرعذاب بکشی یا بری و باکسی ک لیاقتتو داره خوشبخت بشی چون ب نظرم ازاین شوهری درنمیاد

مامانم اینجوری صلاح میدونه ؟ 

دختر خوب زیر یه سقف و فشارهای زندگی میخوای چیکار کنی ؟ دخالت مادره تا اخر پیرت میکنه الان وابسته ای خاطره داری سرت دداغه برای دوران نامزدی و .... ولی مطمئن باش بعدا پشیمون میشی خیلی از رابطه هایی که به زور پیش رفته اخر به طلاق رسیده به زور نمیشه چیزیو درست کرد یا یک نفر تربیت کرد 

پیش دعانویس هم اصلا نرو اگه یه مشکلت حل بشه بعدش اتفاق بدتری میفته مشکلتو با قران حل کن 

عزیزم با همسرتون برین پیش مشاور احتمالا همسرتون بلد نیست روابطش رو با مادرش درست مدیریت کنه که درست ...

عزيزم نمياد باهام فعلا انقدر مامانش گفته طلاق بگير اينم اونو ميگه

عزيزم نمياد باهام فعلا انقدر مامانش گفته طلاق بگير اينم اونو ميگه

تنهایی برین پیش مشاور شاید یه ایده ای داشته باشه واسه مدیریت شرایط تون

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿