2777
2789
عنوان

شوهرم مامانیه😔

301 بازدید | 28 پست

دخترا ما نامزدیم خیلی عاشقانه ازدواج کردیم شوهرم خیلی لوس و مامانیه بعد عقدمون فهمیدم خیلی دارم اذیت میشم به جدایی فکر نمیکنم چون همسرم و من خیلی همو دوس داشتیم توروخدا نگین طلاق اومدم باهاتون درد و دل کنم سری پیش با نامزدم ی بحث کوچیک شد از اونجایی که همه چیو ب مامانش میگه رفت گف اینم مامانش دعوارو خیلی شدید کرد به جون مامانم حالا هم مامانش میگه طلاقش بده اونم میگه مامانم اینجوذی صلاح میدونه

من نمیخوام اون ب ارزوش برسه من شوهرمو دوس دارم😔

بچه ها من از کشوی مادرشوهرم کلی دعا پیدا کرده بودم ممکنه چون شوهرم از این رو ب اون رو شده کاری کرده باشه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اره طلسمه اگه پیداکردی یه جوری بشورش که اون خط هایی که نوشته پاک بشه یعنی توظرف اب بریز بادستت کاغذوبمال پاک شه یاسوزن بزن بهش قشنگ سوراخ شه باطل میشه

دنبال یک دلیل برای پرواز بگرد حتی اگه هزار دلیل برای سقوط باشه🌱🕊🦋

این رابطه تهش جدایی هست که بنظرم تااول راهی خودتو نجات بده وگرنه که باید کنار بیای مادرشوهرت هووت باشه

نگاهت را به درون برگردان،به اعماق خود بنگر،یاد بگیر اول خودت را بشناسی.زیگموند فروید

این رابطه تهش جدایی هست که بنظرم تااول راهی خودتو نجات بده وگرنه که باید کنار بیای مادرشوهرت هووت با ...

الانم انگار هوومه من اولین باره همچین مادرشوهری میبینم مگ میشه ی مادر بخواد زندگیه بچش خراب شه

والا زندگی که با کلی دعا و شوهر مامانی شروع بشه بدرد نمیخوره و همیشه باید تو چالش باشی و جنگ اعصاب داشته باشی و آخر سر هم با قرص اعصاب خودتو کنترل کنی...دندونی که لقه رو همین الان بکش و بنداز دور و تمام...

محبت ایدز نداره....بکنید😉🤪👍
چ حالی داری اول راهی این چیزا رو میبینی اما ول کن نیستی میخوای ادامه بدی و خودتو بدبخت کنی یکم برا خ ...

ب قیمت از بین رفتن غرورمم باشه از زندگیم نمیگذرم😔 شما نميدوتيد شوهرم چقدر دوسم داشت الان يهويي انگار منى وجود ندارم