2777
2789
عنوان

خواهش میکنم ازتون بیاین🥹

| مشاهده متن کامل بحث + 401 بازدید | 38 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاش نخوری عزیزم😪قرص لاغری و چاقی میگن عوارضون‌زیاده.

عزیزم این قرص واسه چاقی یا لاغری نیست که.

فقط اشتها رو زیاد میکنه. 

واسه بچهایی که اشتها ندارن هم تجویز میشه 

البته باید به صورت موقت هورد

خوشبختانه‌با‌اون‌یکی‌کاربر‌قهوه‌فروش‌هیچ‌نسبتی‌ندارم🤗     جواب‌ابلهان‌خاموشیست؛اگه‌جوابتو‌ندادم‌‌فاز‌شاخ‌بودن‌نگیر!😉پرنیانم؛دختر‌ساروی🌱خانوم‌دکتر‌آینده‌هستم🥹لطفا‌برای‌خواسته‌قلبیم‌یه‌صلوات‌بفرستید🍓آریایی‌ام😉

این لینک ذره بین گزاشتی چرا دوروغ میگی کد دعوت نمیخاد؟ بزنم رو لینک تو از طرف تو دعوت شدم انگار

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید
این لینک ذره بین گزاشتی چرا دوروغ میگی کد دعوت نمیخاد؟ بزنم رو لینک تو از طرف تو دعوت شدم انگار

عزیزم از شما خواست کد معرف بدی؟اگه آره جرعت داری شات بدع🤣

خوشبختانه‌با‌اون‌یکی‌کاربر‌قهوه‌فروش‌هیچ‌نسبتی‌ندارم🤗     جواب‌ابلهان‌خاموشیست؛اگه‌جوابتو‌ندادم‌‌فاز‌شاخ‌بودن‌نگیر!😉پرنیانم؛دختر‌ساروی🌱خانوم‌دکتر‌آینده‌هستم🥹لطفا‌برای‌خواسته‌قلبیم‌یه‌صلوات‌بفرستید🍓آریایی‌ام😉

عزیزم از شما خواست کد معرف بدی؟اگه آره جرعت داری شات بدع🤣

نوشته از طرف یکی دعوت شدی 

جرعت میخاد؟ میخای گوش ببری فک نکن بقیه نمیفهمن

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید
شماهم که عین من تاپیک زدین😊

لینک ذره بینمو گذاشتم😁😁

نوشته از طرف یکی دعوت شدی جرعت میخاد؟ میخای گوش ببری فک نکن بقیه نمیفهمن

مگه من چیزی گفتم؟ فقط گفتم کد معرف نمیخواد

حالا چیز دیگه ای هست با یه شات خوشگل در خدمتم😂

نوشته از طرف یکی دعوت شدی جرعت میخاد؟ میخای گوش ببری فک نکن بقیه نمیفهمن

ببین هم به استارتر نت میده هم به شما 

کاربر آقا هستم درباره اسمم سوال نکنید اسم سریال ملک شب بود منم از سریالش خوشم اومد گذاشتم ملک شب😎

مگه من چیزی گفتم؟ فقط گفتم کد معرف نمیخوادحالا چیز دیگه ای هست با یه شات خوشگل در خدمتم😂

اره بزنم روش شماره بدم براتو نت بیاد؟ باش تا بیاد

ببین هم به استارتر نت میده هم به شما

صد سال سیاه نمیخام بمنم بده وقتی دروغ میگه 

اصلا لینک مال دعوت خودشه

اره بزنم روش شماره بدم براتو نت بیاد؟ باش تا بیاد

نزن که داداش ۳ نفرم تکمیل شد الانم میخوام برم نتمو بگیرم به قول شیما کاتوزیان بایییی