2777
2789
عنوان

جواب مادر شوهرم بلاخره بعد 15سال دادم

| مشاهده متن کامل بحث + 2329 بازدید | 125 پست
خوب کاری کردی بعضیا لیاقت احترام ندارن اصلا با تاپیکت من انرژی گرفتم نریز تو خودت یکی گفت ۲ تا جواب ...

بعد اینکه جوابشو دادم انگار از تو آسمون اومدم روی زمین اینقدر آروم شدم که نگو 

چقدر حساسین. مادرشوهر منم گفت کادوتو نمیخوام ببرش. دفعه اولشم نیست. پالتو خریده بودم براش.فرمودن ببر ...

داد دستم آوردم کاش با لحن بهتری میگفت، میدونی تو جمع با حالت تشر و طالبکار مانند بگه آدم خرد کنه بلاخره حساسیت به وجود میاد اونم من که اینقدر زجرم داده هی گفتم اشکال نداره، دیگ اینبار نتونستم کم آوردم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

حق با توئه ولی تو نمیدونی چه خبیسیه، وقتی نمیرفتم، زنگ نمیزدم یا دیر به دیر میرفتم هزار حرف و حدیث ب ...

منظورم از فاصله این نیس ک کلا نری یعنی صمیمیت بیش از حد نداشته باشی خیلی عادی معمولی سر زدن و سرسنگین تر رفتار کردن چون خود ما اجازه میدیم بقیه چطور باهامون رفتار کنن هرچقدرم زن بدی باشه تا خودت اجازه ندهی نمیتونه بهت صدمه بزنه 

دقیقا منم از ترس اینکه سحر و دعا برای خودم و خانوادم بگیرن. قبلا گرفتند روزگارم سیاه بود هرروز بیمار ...

لعنت خدا بهشون من به خدا اصلا از این چیزا خبر نداشتم فکر کن 5سال پیش دوست خانوادگیمون فهمید گفت اینقدر میری دکتر چیزی نمیفهمن بدون سحرت کردن شوهرش داده بود دیده بودن گفتن این خانوم را جادی سیاه کردن الان از گفتنش هم تنم میلرزه چه عذابی کشیدم یعنی این زن جون پس میده بدون اینکه حلالش کنم؟ 

اره بابا تو این چند سال انقد بلاسرم آوردن کارم به روانپزشک و قرص خوردن کشید هیچی اندازه آرامش روان خ ...

نه دیگ همینه که هست فقط دوست دارم زودتر جمع کن از اینجا برم نمیخوام دیگ این سلیطه رو ببینم 

لعنت خدا بهشون من به خدا اصلا از این چیزا خبر نداشتم فکر کن 5سال پیش دوست خانوادگیمون فهمید گفت اینق ...

من هم ده ساله دارم زجر میکشم. چاره ای ندارم چون میرن جلو در پدر مادرم ابرو ریزی و زجرشون میدن هرچند الان هم کار خودشونو میکنن. چقدر شرایطت مثل منه 

به نظر من نباید برا همچین آدمی کادو بخری همون تبریک می گفتی یا با شوهرت رفتنی یه جعبه شیرینی می گرفتی کافی بود. محبت و احترام چیز خوبیه ولی نباید خرج هرکسی کرد وقتی بارها بهت بی احترامی کرده لزومی نداره براش چیزی بخری همسرت اگه دوست داشت به عنوان مادر شبراش یه چیزی می گرفت. به هرحال اگه جوابش رو نمی دادی بهتر بود اصلا یه جور رفتار کنی که وجود نداره خیلی بیشتر همچین آدمای خودشیفته ای رو می سوزونه  

هیچ رنجی بالاتر از این نیست که خوشبختی رو نداشته باشید که میتونستید داشته باشید!
حق با توئه ولی تو نمیدونی چه خبیسیه، وقتی نمیرفتم، زنگ نمیزدم یا دیر به دیر میرفتم هزار حرف و حدیث ب ...

دقیقا ما هم اگر دیر بریم یا زنگ نزنیم قیاااامت میکنن. فقط مادر شوهرم نیست پدر شوهر و خواهرشوهرا همشون

نه دیگ همینه که هست فقط دوست دارم زودتر جمع کن از اینجا برم نمیخوام دیگ این سلیطه رو ببینم

همین کارو کن عزیزم ایشالله از این ب بعد روی آرامش ‌میبینی بعضیا لایق احترام نیستن

من حسابم ز همه مردم این شهرجداست🌱من امیدم به خدا،بعدخدا،هم به خداست….💫🌓
اسی دمت گرم این همه سال تحمل کردی دم نزدی چقد اینا بی چشم روحن بعد ۱۵سال عروس خونواده جزء بززگی ازخو ...

شما خوبین که داداشت و زن داداشتم خوبن، مادرت خوبه احترام داری کرده که بقیه ام احترامشو دارن، این زنیکه منو همیشه له کرد بقیه هم سو استفاده کردن تا اون پسر خواهر شوهرم که جای بچه ام بهم احترام نمیزاره دیگ از بقیه چه توقعی دارم فقط سپردمشون به خدا همین... جواب قلب شکسته ام خدا ازشون بگیره

شما خوبین که داداشت و زن داداشتم خوبن، مادرت خوبه احترام داری کرده که بقیه ام احترامشو دارن، این زنی ...

اره میدونم میفهمم حالتو احترام خونواده شوهر ب عروس خیلی مهمه مثلا من زن داداش کوچیکم ۲۱ سالشه مادرش رحمت خدارفته از وقتی رفتیم خواستگاریش مادرم اونقد محبتش کرد عمرم وجونم بهش میگه توخونه نمیزاره ماهی یا مرغ سرخ کنه میگه دستات میسوزه هرشب تا ساعت ۱۲ باهم میشینن وقتی که خواب رفت مامانم میره تواتاقش میخوابه شبا اگه بگه شکمم دردمیکنه مامانم روغن میبره ماساژش میده واسش دمنوش درست میکنه .شما خونواده شوهرت لیاقتت وندارن امیدوارم خودت دراینده مادرشوهر خوبی بشی واسه عروسات

من هم ده ساله دارم زجر میکشم. چاره ای ندارم چون میرن جلو در پدر مادرم ابرو ریزی و زجرشون میدن هرچند ...

خدا بهت کمک کنه ولی بهت پیشنهاد میدم یه بار آبروشو جلو در خونش ببر تا خودش جمع کنه دیگه کاری به پدر مادرت نداشته باشه هر چی بترسی بیشتر سوار میشن مثل من نباش بعد 17سال بلاخره تو رو مادرشوهرم وایسادم کاش تو عقد این کارو کرده بودم هیچی از، دوران عقدم نفهمیدم فقط گریه گریه گریه.... 

اره میدونم میفهمم حالتو احترام خونواده شوهر ب عروس خیلی مهمه مثلا من زن داداش کوچیکم ۲۱ سالشه مادرش ...

قربونت برم عزیزم خدا مادرت حفظ کنه عمرش بده 

خدا رو شکر مادرشوهر نمیشم یه دختر ناز دارم که اونم وقتی میبینی مادربزرگش اینقذر باهامون بدرفتاری میکنه میگه من اصلا شوهر نمیکنم 😑