2777
2789

دو تا همکارای اقا مثل اینکه یه برنامه هایی با هم میچینن ... 

دیروز یکیشون داشت میگفت استوریمو دیدی ( یه استوری عاشقانه برای روز زن گذاشته بود ) اون یکی خندید گفت آره .‌‌..

بعد خودشم خندید گفت بدبخت انقد خوشحال شده بود 

تو روی زنش خوبه اما بیرونم کارایی میکنه ..‌ حالم بهم خوردددد 

اخه دیگه چجوری باید ب مردا اعتماد کنیم ..‌چرا اینطور شدن ... زمانی شناختمشون ک تو محیط مردونه کار کردم ..

این چیزا رو میبینم میگم کاش هیچ وقت ازدواج نکرده بودم 

بیشتر یکیشون اون یکیو اغفال کرد و کشید سمت این قضیه شوهر منم همه جور دوست و رفیقی داره از این مدلیا هم داره ... نه ک خیلی در رفت و امد باشن ولی خب همه جور دوست و رفیقی داره دیگه .‌‌..

از دیروز ک اینا رو دیدم خیلی حالم بده و استرس دارم چکار کنم اروم شم ...میترسم .... خدایا چکار کنم 

از کجا بفهمیم طرف ما چکاره اس ؟؟؟!!!

منم شوهرم یه چیزای از رفیقاش تعریف می‌کنه سرم سوت می‌کشه نمی‌دونم واقعا تاثیری دارن رو شوهرم یانه اکثرا هم متاهل در ظاهر با شخصیت آقا ولی با چیزای که شوهرم میگه ببخشید فقط باید برینی روشون 🥲

🥴امضام نمیاد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باید برات مهم نباشه طرف مقابلت همیشه عاشقت میمونه یا نه

فقط مطمئن شو حتی ظاهری احترامت رو نگه میداره

و منفعت خودتو در نظر بگیر🤷‍♀️

دارنده ی اصل و نسب حتی در دشمنی هم بزرگوار است!

منم شوهرم یه چیزای از رفیقاش تعریف می‌کنه سرم سوت می‌کشه نمی‌دونم واقعا تاثیری دارن رو شوهرم یانه اک ...

مثل چی

مامان 💖مهدی و لیانا💖                                                                                                                                                                                              کاربری سال 97 امو تعلیق کردند😕مامان_مهدی_جونم

[QUOTE=365374403]مثل چی[/QU

یکی از دوستاش خانم بلند کرده دنبال برادرش رفتن دوتایی ترتیب دادن،یا شوهرم میگه میبرن خونه تعارف میکنن ،یا یکی از رفیقاش خانمش حامله بود باز دور یکی دیگه بوده برای رابطه ،با یکیشون تو اسنپه مرتب خانمهای اونجوری به تورش میخوره ،یا یکیشون خانمش وسواس داره از بس خانمش سر رابطه اذیتش کرده یکی دیگه رو داره اصلا هم بهشون نمیخوره و این عمق فاجعه رو می‌رسونه ،یا یکی از همکاراشون پیر هم هست مشتری خانم که میاد کلی پشتت در مورد اندام خانم میگه هووو زیاده

🥴امضام نمیاد 

و من واقعا نمی‌دونم شوهرم مابین اینا واقعا پاکه از این لحاظ یا نه چیزی هم ندیدم و وقتی هم تعریف می‌کنه باهاش بد صحبت نمیکنم فقط از طرف خانمهای اون آقا میگم کاش میفهمید فلان میکرد 

🥴امضام نمیاد 
[QUOTE=365374403]مثل چی[/QUیکی از دوستاش خانم بلند کرده دنبال برادرش رفتن دوتایی ترتیب دادن،یا شوهرم ...

عجب

نمیدونم چرا اینقدر حریم و حرمتا ریخته توی جامعه

زن مریض کم نداریم مرد مریض هم که بزار و برو

مامان 💖مهدی و لیانا💖                                                                                                                                                                                              کاربری سال 97 امو تعلیق کردند😕مامان_مهدی_جونم
عجبنمیدونم چرا اینقدر حریم و حرمتا ریخته توی جامعهزن مریض کم نداریم مرد مریض هم که بزار و برو

خیلی اصلا باورت نمیشه ،شوهر خواهرم ماشاالله ورزشکاره خوش پوشه خوش قد و بالاس،رفته برای اندازه گیری کابینت میگه خانمه بهش گیر داده که بیا الان کسی نیست رابطه داشته باشیم ول نمی‌کرده این بیچاره شوهر خواهرمم جلو خانمه زنگ میزنه به خواهرم که فلانی بیا که این دست از سر من برنمیداره 

🥴امضام نمیاد 

خب شوهرت آدم تاثیر پذیریه؟اگر نه پس بعیده کمال همنشین درش اثر کنع

سخت نگیر اگر تا الان چیزی ندیدی پس چیزی نیست

دخترک چیپس خورم...🍟دعا کنید امسال کنکور پرستاری دولتی شیراز یا گیلان قبول بشم...بهش نیاز دارم❤️‍🩹کل زندگیم همش توی تلاش بوده دیگه میخوام این آخرین تلاش زندگیم باشه./افرادی هستن که هزاران کتاب خوندن ولی بجای آگاه کردن مردم برای ساکت کردنشون استفاده میکنن.بجای بالا بردنشون به عنوان جایگاه یک انسان به عنوان یک فرد بی اطلاعات تحقیرشون میکنن به نوعی از چاقو بجای جراحی کردن برای کشتن استفاده میکنن:)...