2777
2789
عنوان

با دیدن این چیزا چطور میشه به مردا اعتماد کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 281 بازدید | 28 پست
خیلی اصلا باورت نمیشه ،شوهر خواهرم ماشاالله ورزشکاره خوش پوشه خوش قد و بالاس،رفته برای اندازه گیری ک ...

ای وای

از بس زیاد شده رابطه های دوستی بین متاهلها

فکر میکنند عادیه اینجور روابط

مامان 💖مهدی و لیانا💖                                                                                                                                                                                              کاربری سال 97 امو تعلیق کردند😕مامان_مهدی_جونم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بعدش چی شده؟؟؟

دیگه این زنگ زده اونم بی خیال شده گفته زنت اومد دادو هوار میکنم بهم دست درازی کردی فقط گمشو بیرون ،از اون موقعه تو خونه ای مرد نباشه نمیره بنده خدا 

🥴امضام نمیاد 

ما تو محیطی کار میکنیم  که دختر و پسر زیاده...

از بین این ۲۰۰ نفر همکار، ما ۲ تا دختر داشتیم که واقعا بد بودند ولی مجرد..دو تا مرد مجرد هم هستند که با زن متاهل نمیرن بلکه با همون دخترا بودند...

بقیه اینقدر اهل زندگی و خانواده هستند...حتی برای مهمونی یلدای شرکت که ظهر پنجشنبه بود هم دلشون میخواست با خانواده شرکت کنن نه تنها..

به نظرم مرد و زن خوب زیاده 

یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود😍...آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود😍                                                                                                               عزیزان درخواست دوستی را نمیتونم قبول کنم. پیام های خصوصی را جواب دادم، و لغو دوستی زدم.چون دیگه نمیتونم پیامها را جواب بدم، دوست نداشتم پیام بدین و پاسخی دریافت نشه و من شرمنده بشم❤🙏ایام به کامتان  

دیگه این زنگ زده اونم بی خیال شده گفته زنت اومد دادو هوار میکنم بهم دست درازی کردی فقط گمشو بیرون ،ا ...

وااای عجب ادمایی

طفلی خواهرت حتما چقدر عصبی شده

فقط 14 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🧿🪻

خب استرس نمیگیری ؟؟ من از دیروز خیلی اعصابم بهم ریخته ...

خب آره ولی چی بگم ،جونم واسش نمی‌زارم البته که به خطا بره ،البته این کارو از استرس انجام میدم بعضی وقتا ولی به خودم گفتم تا چیزی با چشم خودم ندیدم الکی زندگیمو خراب نکنم شوهرم واقعا سفته از لحاظ مشروب دود تو هر جمعی باشه وا نمیده و میگه دوست ندارم اسیر بشم برا رابطه هم میگه من میخواستم خراب باشم تو ۲۳سالگی زن نمیگرفتم چی بگم دیگه حرفی هم بزنم میگه چی دیدی که تهمت میزنی 

🥴امضام نمیاد 
اخی عزیزمبازم خداروشکر شوهرش آدم حسابیهمیتونست وا بدهاما راه درستو رفتبعضیا زنا شیطانن

عاشق خواهرمه کلی در خونه بابامو زده تا بهش دادن ،خواهرم هم از هممون قشنگتره ،هم کدبانوتره،هم زرنگتره،هم تمیزتره ،هم مدیریتش عالیه برا اقتصادی،حیف فقط عصبی و زبون تلخه که شوهرش عین خیالش نیست ،در لحظه با زبونش انگار نیش عقرب میزنه بهت🤣تهمت زن و بی ادب نیستا ،واقعیت گو و رک گو بده

🥴امضام نمیاد 
عاشق خواهرمه کلی در خونه بابامو زده تا بهش دادن ،خواهرم هم از هممون قشنگتره ،هم کدبانوتره،هم زرنگتره ...

خدا حفظشون کنه برا هم💕

اشکال نداره حتما خیلی رک و صادقه اینم یه اخلاقه دیگه😂🤭

فقط 14 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🧿🪻