2777
2789
عنوان

حاملگی

60 بازدید | 7 پست

سلام وقتتون بخیر من چند ماه فقط پریود میشم تویی  ماه گذشته فک کنم فقط ۵ روز پریود نشدم پریود میشدم بعد دو روز بازم پریود میشدم بعد شکمم هی داره بزرگ میشه انگار حاملم منم چیزی درباره حاملگی نمی‌دونم میگن تو حاملگی میشه پریود شد واقعا نمی‌دونم چیکار کنم میترسم برم دکتر اینم بگم ک خونریزیم زیاده بعدشم لخته خون هم دارم نظرتون چیه میشه کمکم کنین 😔

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اگ حامله باشم چه خاکی تو سرم بریزم مجردم هنوز

دیگه اگه رابطه داشتی باید فکر اینجاروهم میکردی حالا باردارم باشی میخوای روز زایمانت بفهمی؟ 

بهرحال دکتر نرفتنت خطرناک تره چون خونریزی زیاد باعث میشه پلاکت و هموگلوبین بیاد پایین و خدایی نکرده اتفاقی بیفته 

ممکنه کیست، فیبروم، پولیپ باشه یا بهم ریختگی هورمونی 

فقط 12 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...