2777
2789
عنوان

بنظرتون ب روی مادرشوهرم بیارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1884 بازدید | 83 پست
کمی ازخصوصیاتش میگی؟همسرت خوبه؟

مادرشوهرم بعد 10 سال میاد میگه من پارچه خونی تو را ندیدم! 

من دو تا دختر دارم. تو خیابون داشتیم با مادرشوهرم راه میرفتیم. یه آقایی را به من نشون داد گفت این آقاهه را می‌بینی. زن داشت. دوتا دختر داشت. ولی زن و دخترش را ول کرد. رفت عاشق یه زن دیگه شد. 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مادرشوهرم بعد 10 سال میاد میگه من پارچه خونی تو را ندیدم! من دو تا دختر دارم. تو خیابون داشتیم با ما ...

آمار زندگی همه مردا رو هم داره 

حالا چ اصراریه باهاش اینور اونور میری

امضا مودیدی میشه برای پاک شدن گناهام دعاکنی.
یه جاری داشتم با مادرشوهرم زندگی میکرد. مادرشوهرم دوبار کتکش زده بود. آخر سر هم طلاقش دادند. بیچاره ...

پدرومادرشوهرمنم میگن زن گیرمیاد ولی پدرومادر وخاهربرادرنه. کاش حداقل خوبی میکردن میخان من راطلاق بدن به شوهرم هم محل نزارن. 

همه آقایونی که اینجاهستن احمقن. درخواست دوستی به من بدید بد برخورد میکنم 😏

آره راست میگی ب اینش فکر نکردم .دمت ‌گرم

اگر شوهرت مهمه ودسپاچه میشه ازحال بدت که انجام بده بزارمادرشوهرت بترسه ودیگه هیچی نگه. حتی هرموقعیت بدی ازطرفشون برات پیش اومد خودت را بزن به حال بد. که بعدنابهشون سرکوب هم بزنیدتوبارداری اذیت شدی

وای نه شوهرش هیچی نگفت ؟

نه. 

پسراش روی حرف مادرشون حرفی نمی‌زنند. 

مادرشوهرم همیشه پیش دعانویس میره. 

کاغذ و نخ و پارچه و در حال دوختن.. 

نخ کندن از لباس این و اون 

مادرشوهرم اراده کنه یه عروس را طلاق بده. درجا کار خودش را میکنه. 

درجا هم جایگزین میکنه. 

مادرشوهرم بعد 10 سال میاد میگه من پارچه خونی تو را ندیدم! من دو تا دختر دارم. تو خیابون داشتیم با ما ...

مادرشوهرمن میخاست خودش لباسم رادربیاره خاله ام اجازه نداد. 

ااه زنیکه پس فعلا فقط تو دووم آوردی

آره. 

ولی خیلی اذیتم کرد. 

می اومد خونه ما کل زندگی را می‌گشت. تمام کابینت ها. داخل کمد... همه جای خونه را با انگشت روی وسایل میکشه. تا یک کم خاک پیدا کنه.  مثلا یکبار به من گفت برو تو کوچه زنگ در خونتون را با وایتکس بشور. 

زبونش مثل نیش ماره. میگه مادرت پول داد به مردم برای دخترش شوهر پیدا کنند!!! 

من مشاوره رفتم فایده نداشت. رفتم دکتر. یه مدت قرص میخوردم ... 

به شوهرت بگو گله کنه یه وقت که شما نیستی یعنی جلو شما نباشه این گله کردن 

نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!