2777
2789
نه برعکس گفتید ۳ ماه آخر میشه بگید m b بهم میرسن یا نه؟! چه زمانی ؟؟

همرو اشتباه گفتم😁ولی حسی که ازت میگیرم در کل قطعا پسره میاد میگیرتت.ینی ازدواج میکنید.خیلی خوبی اینجور شخصیتا الان تو جامعه کم شده ولی این راحت بودنه و ریلکسیت و نداشتن اضطرابت تو این جامعه خیلی کمیاب و خواستنیه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همرو اشتباه گفتم😁ولی حسی که ازت میگیرم در کل قطعا پسره میاد میگیرتت.ینی ازدواج میکنید.خیلی خوبی این ...

حس ها بلاخره اشتباه هم دارن من خودم حس قوی دارم اما بعضی اوقات هم بهم دروغ میگن🙂

عزیزم خودم نیستم برای رفیقم پرسیدم رفیقم خیلی ریلکسه احتمالا همون رو حس کردین 

میشه بگید چی قبول میشم؟

الان که نه کلا چه فکری میکنه در مورد اون حرفا حسی داره بهم

عشقم کلا ادما دو دستن.یا میفهمن یا نمیفهمن .کسی که خودشو زده به خوابو نپیشه بیدار کرد حالا تو هم هرچی صداش بزنی .اون خوبم میفهمه ایراد کار کجاس درکشو نداره و نمیخواد بفهمه پس خودتو اذیت نکن و انقدر نخوا بهش بفهمونی

عشقم کلا ادما دو دستن.یا میفهمن یا نمیفهمن .کسی که خودشو زده به خوابو نپیشه بیدار کرد حالا تو هم هرچ ...

جنسیت نی نیم

وقتی تو تاپیکی پست میزارم مخاطب صحبت من استارتر تاپیکه ، نه شخص دیگه .پس لطفا نظرتونو به دیگران تحمیل نکنید فضولای روانی🤣 حالا ریپ بزن تا بترکی اصلا اعلانمو نگاه نمیکنم