2777
2789
عنوان

از فکروخیال دخترخاله شوهرم پلک روهم نزاشتم

| مشاهده متن کامل بحث + 286081 بازدید | 1562 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دخترخاله ی من ۲سال خونه مادرم زندگی کردوقتی هیچکدوم ازدواج نکرده بودیم مامشکلی نداشتیم بااینکه مریض ...

مطلقه شدن تقصیر ادم نست بعضی اوقات کاش دلشو نمیشکوندین

فقط 16 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه برام یه صلوات بفرستید و برام دعا کنید ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودتون رقم بزنه  تاپیک ها متفاوته بله چون ادم ها هم متفاوتن کاربری دست 3دوست گلگلی     باردار نیستم تیکر همینجوری هست

اگه اسامی رو درست وارد کرده باشی بدک نیست اشرافی ( از در و دیوار واسش پول میباره ؛ رزق خوبی دارن خوش ...

دارم اسم برا دخترم انتخاب میکنم 

به نظرتون اشرافی متضرر خوش قدم بهتره 

یا اشرافی عالی خنثی قدم

💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤
شهرستانن این پرروه اتاق بچهارو برده واسه خودش باید دربزنیم خانم اجازه بده بریم حموم خجالتم نمیکشه

دعای علقمه بخون 

به مدت ۷ روز : اول زیارت عاشورا و بعد بلافاصله دعای علقمه ( بعد از ۷ روز ؛ دیگه علقمه ی خالی بخون ( علقمه رو هر روز یکبار بخون تا آخر عمر ) 

فقط اولین روزی که میخوای بخونی اون روز نباید روز قمر در عقرب باشه و پریود هم نباش از روز دوم تا آخرِ آخر مهم نیست روز قمر در عقرب باشه با پریود باشی 

علقمه حصاریه که باعث میشه آدمای بد ( آدمای بد ؛ آدمای مزاحم ) از شما دور بشن .

مطلقه شدن تقصیر ادم نست بعضی اوقات کاش دلشو نمیشکوندین

نمیدونم چجوری منظورموبرسونم🥺من خواهرخودمم طلاق گرفته ومجددازدواج کرده اصلامطلقه بودن روعیب نمیدونم عزیزم ...ولی یکی ازدلایلی که مامانم قبول نکردمن عقدبودم وهمسرم میومدخونمون داداشم جوون شده بود وخیلی علت های دیگه بازم علت اصلی خانواده خودش بودن که توقع بیجاازمامانم داشتن مثلاباباش به مامانم زنگ زده بوداگه اونجااتفاقی براش بیفته تومسئولی😐چون دوسپسر داشت متاسفانه ...خیلی چیزا هست که نمیشه گفت صرفا طلاقش نبودعزیزدلم

چندبار گفتم میزنه زیرگریه اینم فهمیده من چقدر دلرحمم

عززیزم 

خونت رو به هیییییییییچ وجه تررک نکن . بشین سر خونه زندگیت چون مال تووهست . ایشون رو شده با جنگ و کتک بیرون کن . اگر از اون خونه بری بیرون علنا خونه زندگیت رو تقدیم کردی . از ما گفتن بود

دخترخاله ی من ۲سال خونه مادرم زندگی کردوقتی هیچکدوم ازدواج نکرده بودیم مامشکلی نداشتیم بااینکه مریض ...

دقیقا پسرخاله من ۲سال تموم اومد دانشگاه تهران مزاحم خونه مابود ۳بشقاب پرم برنج میخورد سیرمونی وتعارفم نداشت یبارم چیزی نخرید واسه خونمون بعد ازدواج کرد هعیبازنش میومد خونمون برادرشم میخاست بیادتهران دانشگاه که۲سال هم اونو تحمل کنیم که دعوا راه انداختیم گفتیم نمیشه شوهرخالم گفت خوبیهای مایادتون رفته هرچی از دهنش دراومد بهمون گفت انگارنه انگار دوسال پسرشو تحمل کردیم روزی۹تابشقاب غذابهش دادیم بدهکارم شدیم وبعدش قطع رابطه کردیم ولی موندم اونا چه خوبیی به کرده کردن جز مزاحمت

دقیقا پسرخاله من ۲سال تموم اومد دانشگاه تهران مزاحم خونه مابود ۳بشقاب پرم برنج میخورد سیرمونی وتعارف ...

آخ گفتی یادم اومدیه سال هم ۳تابرادرش خونه مابودن تایکی یکی تهران کارپیداکردن ورفتن....پسروسطی آخرکاری به خواهرمم تهمت زدورفت😏مشکله مامادرمه که به هیچکس نمیتونه نه بگه متاسفانه،، همون خاله ام یه شب من رفتم خونش بقران طاقت نداشت دوسداشت بندازم بیرون

زن مطلقه شر جامعه است

من از وقتی جدا شدم چند سال میگذره هر شب و روز تنهام تو  خونه به خاطر حرف احمقای بی شرفی مثل تو از لباسمون تا سبک زندگیمون کارمون دوستامون زندگیمون همش برامون حرف درمیارین

دلم شکست خدایا سوختم تو این تاپیک

خدایا نمیدونم هستی یا نه ولی اگه هستی جواب این آدم و همه زناییکه تو این تاپیک زنای مطلقه رو به ناحق قضاوت کردن جوری بده که هیچوقت نتونن فراموش کنه

خانومایی که فکر میکنن زن مطلقه شوهرشونو میدزده اکثرا شوهره دوسشون نداره اعتماد بنفس ندارن زندگیشون پر از مشکله میگردن یه بدبختی پیدا میکنن اونو بهونه میکنن و میبندنش به بار تهمت و ناسزا. به حق دله شکستم سرخودتون و بچه هاتون بیاد هر چی سرمون اومد .الهی آمین🙏

اولا برای جواب دادن به من لازم نبودکه قبلش بری تاپیکامو ببینی دوما چون نوشته بودی باهوش باش ودرک کن ...

من دلیلی نمی بینم که کسی که خیانت دیده حتماً تیزتر،آگاه تر،باهوش تر باشه

زمان همه چیز رو مشخص میکنه.تنها چیزی که می‌تونه آرومت کنه همینه و بس