2777
2789
عنوان

از فکروخیال دخترخاله شوهرم پلک روهم نزاشتم

| مشاهده متن کامل بحث + 222811 بازدید | 1371 پست
نمیدونم چجوری منظورموبرسونم🥺من خواهرخودمم طلاق گرفته ومجددازدواج کرده اصلامطلقه بودن روعیب نمیدونم ...

اها ممونم از درک زیادتون عزیزم   میدونم توقع بیجا خیلی بده

فقط 16 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه برام یه صلوات بفرستید و برام دعا کنید ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودتون رقم بزنه  تاپیک ها متفاوته بله چون ادم ها هم متفاوتن کاربری دست 3دوست گلگلی     باردار نیستم تیکر همینجوری هست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

تو اگر خوب باشی برای همسرت اولویت یک باشی از حضور دختر خاله همسرت هیچ ضرری نمی بینی دلت بزرگ باشه آدمی که همسرش را دوست داره به دختر خاله پا نمی‌ده که نگران بشی

چرا ۲ سال خونه شما موند و چرا بعد طلاقش پیش خونوادش نخواست بره؟

تک دختره ورابطه اش باماخواهرا خیلی خوبه مثل خواهریم بخداحتی هزینه های زندگیش بامابودخالم خیلی پر رو تشریف داره گاهی میگفت لباساشوبراش بشورین خودش حال نداره منظورش لباس زیراش بود😶چون خیلی تنبله بود ....ولی بعدطلاقش بخاطریه سری مسائل نخواستیم بمونه باباوننه اش دلشون  میخواست بازم مامانم دختراوناروجمع کنه ولی شرایط تغییرکرده بودونمیشد

من از وقتی جدا شدم چند سال میگذره هر شب و روز تنهام تو خونه به خاطر حرف احمقای بی شرفی مثل تو از لب ...

والا زن جماعت اگه شوهر درست حسابی گیرش بیاد زن دیوانه نیست طلاق بگیره که یه مشت نفهم بهشون هر تهمتی بزنند 

اسی بهترین کار اینه خانوادگی برین مشهد مسافرت. 

خودت و شوهرت و مادرشوهرت و دختر خاله. 

بعد تو یه فرصت مناسب.   دختر خاله را بپیچونید بیاین تهران. 

شوهرت بره جنوب. 

تو هم برو خونه مادرت. 

در خونه هم قفل کنید یه مدت خونه نباشید. 

آخ گفتی یادم اومدیه سال هم ۳تابرادرش خونه مابودن تایکی یکی تهران کارپیداکردن ورفتن....پسروسطی آخرکار ...

دقیقا خاله منم بدجنس بود خودش  هیچ خوبیی نمیکرد ولی ازما توقع نوکری داشت مقصرم مادرم بود خیلی رو میداد به فامیل به مهمون رون مرغ میداد با قرض ونداری به ما آب مرغ میداد مادرم که فوت کرد فامیله سرتق وعوصیمونو انداختم سطل آشعال قطع رابطه کردیم یه نفس کشیدیم ولی از بی عقلی مادرم هنوزم بعد مرگش در عذابیم چون یه گند بزرگ بالا آوردهه که جمع شدنی نیست یه غریبه پرسته وپسرپرست بود دقمون داد

ی بلاگر دختر عمشو آورده بود پیش خودش دختر عمه طلاق گرفته بود بعداً رو شد با شوهرش ریختن رو هم مرده این بلاگر بیچاره رو با دو تا بچه طلاق داد پدر بلاگرم از غصه فوت شد الان چند ساله دختر عمه و شوهرش با شادی و خوشی تو خونه زندگی این با هم حال می کنن چقدر بی عرضه ای تو دختر فحشش بده پرتش کن از خونت بیرون بگو مادرت بیاد بندازش بیرون 

قدر زندگیمو بیشتر می‌دونم خدایا شکرت برای وجود پسرم ❤️