2777
2789
عنوان

از فکروخیال دخترخاله شوهرم پلک روهم نزاشتم

| مشاهده متن کامل بحث + 207739 بازدید | 1368 پست
سلام اسم اشرافی متضرر خوش قدم خوبه آیا؟؟؟؟

اگه اسامی رو درست وارد کرده باشی 

بدک نیست اشرافی ( از در و دیوار واسش پول میباره ؛ رزق خوبی دارن خوش شانس هم هستن ولی اشرافی متضرر پول مول دستش میاد از دستش هم میره ولی باز پول دیتش میاد " ولی این نام یک نام بد برای آقایان است " به دلیل مسئله ی ورشکستگی

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

زن مطلقه شر جامعه است

واقعا موجب تاسفه!

چه کسی بهت تضمین داده که فردا روز، خودت یا مادرت یا خواهرت یا یکی از عزیزانت که خانم هستند، مطلقه نشوند؟!

موندم با چه جراتی در این دنیای بی‌اعتبار، چنین افاضاتی میکنید؟!

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
ولی خیلی عجیبیدمن دخترخاله‌های شوهرمو تو این هفت سال کلا سه بار هم ندیدماصلا قیافه‌هاشون یادم نیست م ...

عزیزم جسارت نباشه شما که معلم هم هستین کارشه درسته نه کارشِ

فقط 3 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگه میشه برای ظهور امام زمان و حاجت روایی خودتون و من صلوات بفرستین .. مطمـئن باش که خداوند تو را عاشقانه دوست دارد ؛ چون در هر بهار برایت گل می فرستد و هرروز صبح آفتاب را به تو هدیه می کند. به یاد داشته باش که پروردگار عالم با این که می تواند در هر جائی از دنیا باشد ، قلــب تو راانتخاب کرده و تنها اوست که هر وقت بخواهی چیزی بگوئی گوش می کند ..مریم سابق هستم تو سایت جدید نتونستم با کاربری مریم وارد بشم..🌹🌹🌹تیکر‌تولد یک‌سالگی گل پسرم .

اسی عقل نداری واقعا😐 بندازش بیرون بره پی کارش من که یک ثانیه هم نمیتونم تحمل کنم یکی بیاد توخونم اصلا بگو ۲روزبمونه اونم غریبه والا ادم خانواده خودش میاد باز ک میرن انگار یه نفس میکشی که مهمون نداری. غذای نزار اصلا چندروز خودت بچهات ببر بیرون غذا بده بگو توخونه هیچی ندارم بپزم.کم محلیش کن . بزاربره بابا

😂😂 آخه دختر خوب کسی که دوماهه تمام تو خونه پسر خالش شبا میخوابه میفهمه عده چیه اون داره زندگی اسی ...

کارش درست نیست اصلا ولی قضاوت نکن تهمت نزن خدا سرت میاره ها ، شاید میترسه برگره حتما یه چیزی هست

ببین استاد ما میگفت هر جا زن مطلقه دیدین خصوصا تو فامیل داشتین فقط از شوهرتون دور نگهش دارید نذارید ...

گِل بگیرند در اون دانشگاهی که توش درس خوندی رو!

من مطلقه‌ام...

تو ساختمونمون به لطف الهی چنان ارزش و اعتباری دارم که خدا میدونه. 

یک بااااااار برای کارهای فنی خونه از آقایون همسایه کمک نگرفتم. ولی دو تا از زنهای جوان ساختمون که یکی‌شون سن من و دیگری چند سال کوچکتر هست، شماره شوهراشون رو به من داده‌اند و گفتند هر وقت کاری داشتی به اقای فلانی زنگ بزن!

چقدر دیدگاهت کوچکه@

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
ببین استاد ما میگفت هر جا زن مطلقه دیدین خصوصا تو فامیل داشتین فقط از شوهرتون دور نگهش دارید نذارید ...

ناراحت نشو ولی بترس از اینکه خدا سرت بیاره ، دلسوزانه گفتم . توبه کن