طلاق برای کسیه که استقلال مالی داره نه آدم تنبل و تن پرور
کلا زنهای اینجا چکاره هستن که تجویز طلاق میدن، بارها تو تاپیک ها دیدم خانم رو پر میکنند که طلاق بگیر، مشاورن، روانشناسن، مدد کار اجتماعین؟؟ هیچ اطلاعی از زندگی طرف ندارن و صرفا با یه تعریف مختصر میگن برو طلاق بگیر!!!!
بسیار سالها گذشت تا بفهمم انکه در خیابان میگرید. از انکه در گورستان میگرید، غمگین تر است
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
ببین استاد ما میگفت هر جا زن مطلقه دیدین خصوصا تو فامیل داشتین فقط از شوهرتون دور نگهش دارید نذارید ...
چ طرز حرف زدنه آخه فرق ی خانوم مطلقه با بقیه چیه
چ زشت دل میشکنید
دو درجه فیلترینگ را کم کنید؛ دو درجه سرعت نت را بیشتر کنید ؛دودرجه گرانی و تورم و بدبختی را کم کنید ؛تا مردم هم دو درجه دما را پایین بیاورند ؛اگر دودرجه تنش و درگیری با دنیا را کم کرده بودید الان در یک کشور نرمال زندگی میکردیم.
کلا زنهای اینجا چکاره هستن که تجویز طلاق میدن، بارها تو تاپیک ها دیدم خانم رو پر میکنند که طلاق بگیر ...
کسی که به حرف نی نی سایتیا بره طلاق بگیره باید به عقلش شک کرد
بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
ببین استاد ما میگفت هر جا زن مطلقه دیدین خصوصا تو فامیل داشتین فقط از شوهرتون دور نگهش دارید نذارید ...
استاد بی ش....ت جنس مردارو خوب میشناخته
بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
چ طرز حرف زدنه آخه فرق ی خانوم مطلقه با بقیه چیه چ زشت دل میشکنید
عزیزم خانم مطلقه مشکلی نداره. این مردای بدبخت و هولن که مشکل دارن
عزیزم این اتفاق ممکنه برای هر کی بیوفته هیچوقت منع نکن !طلاق گرفته جزامکه نگرفته . استاد چی بود که انقدر ...بوده خدا داند ! حالا کار ای خانم واقعا زشته که گفته تو برو من تنها راحتم و دو ماه تلب شده و ازار میده. تایید نمیکنم کارشو ها . ولی اینجا زن مطلقه هس شاید دلش بشکنه آه بکشه. شما راه نده خونت...