2777
2789
عنوان

از فکروخیال دخترخاله شوهرم پلک روهم نزاشتم

| مشاهده متن کامل بحث + 161344 بازدید | 1162 پست
چرا از اول نرفت خونه مادرشوهرت که خاله اش میشه؟!!!!!!

رفت چند روز. حالا معلوم نیست نقشه بوده یا واقعی. یه دعوا راه انداختن  خاله که مادرشوهر استاتره ازخونه بیرونش کرد. ولی ممکنه نقشه بوده باشه که بفرستنش پیش پسرخاله

فقط 18 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کاش کسی می امدُ غم را از دل اهالی زمین برمیداشت

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من به اون خانوم به قول شما اسیحق میدم ولی یه زنی که طلاق گرفته هزار تا درد داره ..درد بی پناهی هم اض ...

خونه ننه باباش هست ک بره.خانم تهرانگردی دوس داره 

نمیدونم همه لرا خوشگلن یا هرکی خوشگله لره🤔🤔😎😎😎
استارتر بعد از ظهر شده چی کار کردیپرتش کردی بیرونیا ما هنوزم حرص بخوریم با ندونم کاریای تو؟!!!

ینی زن هرچقدرم سرو ساده باشه یه هفته این وضعیتو تحمل نمیکنه حتی کمتر من نمیدونم اسی چطور پذیرفته یا ما سرکاریم یا شوهرش و زندگیش براش مهم نیس

اسی جان خدابهت صبربده

من جات بودم بیشتراز ۳روز نمیزاشتم بمونه..بایدخودت دست به کارشی به یه بهونه ای بیرونش کنی یاکه بشینی ببینی کی زندگیتون سردخترخاله ش به هم میخوره ..مطمعن باش نقشه ای درکاره..نگو شوهرم خونه نیس و نمیشه خیانت کنن و....این دوره زمونه بخدا خواهربه خواهره خود رحم نمیکنه چه برسه طرف شوهربهت رحم کنن..اگه شوهرو زندگیتودوستداری دست به کارشو...

تنهائیم را کسی حس نکردجزخدا❤️

ببین اگه بین اون و شوهرت چیزی باشه کاری از دستت بر نمیاد 

بیرونشم کنی میره براش خونه میگیره ...

فقط یه کاری نکن تو چشم شوهرت بده بشی و از چشش ییفتی ..

یه جوری رفتار کن انگار خیلی مهربونی ولی سیاست داشته باش تا زندگیت بهم نریزه 

ببین تو کلا داری منو عصبی میکنی مثل این ک خیلی دوس داری واسه اینو اون خونه بگیری

این اقامیگه فقط ب اشناکمک میکنم خخخخخخخخ

چطور می‌شود به یک شاخه‌ی شکسته ثابت کرد که باد از او عذرخواهی کرده~🌿   چراغ ظلم ظالم تا دم محشر نمی سوزد، اگر سوزد شبی، شب دیگر نمی سوزد. یه دردایی واسه سن وسالی که داشتم خــــــیلی بزرگــــــــــــــ بود.   ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~  کویربارون ازحبیب~~~آخخخخخخ برای جوونیم∆

اسی جان خدابهت صبربدهمن جات بودم بیشتراز ۳روز نمیزاشتم بمونه..بایدخودت دست به کارشی به یه بهونه ای ب ...

اره درست میگه خیلی محترمانه بگو اگه دیدی گوش نکرد بندازش بیرون