2777
2789
عنوان

از فکروخیال دخترخاله شوهرم پلک روهم نزاشتم

| مشاهده متن کامل بحث + 207739 بازدید | 1368 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ب شوهرت بگو میخوام برم یه هفته خونه مامانم کمکش اینم نمیتونم تنها تو خونه ام بمونه با وسایل مناین یه ...

امروز یه پیام آمد سریع لباس پوشید رفت بیرون حسم میگه داره غلطایی میکنه بااون یکی پسرخالش اونم زن وبچه داره امروز به شوهرم گفتم میگه باید ثابت کنی ک مدرک داشته باشم بیرونش کردم زبونم دراز باشه اخه مرتیکه احمق مگه خاهرته بتوچه این حرفاش مشکوکم کرده

اولش حس میکردم تاپیک سرکاریه ولی به اینجا رسید مطمئن شدم سرکاریه آدم اگه حسی به شوهرش نداره به بچه‌هاش که حس مادری داره نباید بذاره آرامششون فدای یه غریبه بشه اینقدر که اسی خونسرد برخورد میکنه دور از ذهن و واقعیته

من رفتمولی براش دعا میکنم

آره برو 😄😂

بپیچ برو که اوضاع خوب نیست و کم آوردی ترجیح میدی بری

مرگ واسه همه بود که،زن بی پناه بود طلاق گرفته بود درد داشت مظلوم بود چی شد فقط به دعا براش بسنده کردی؟😂این همه حرف و تععین ت‌لیف واسه اسی و ملت کردی بعد خودت فقط یه دعا میکنی براش😂😄

این پروفایل توسط چند نفر استفاده می شود

استاتر دیوونه نباشی با شوهرت در بیفتی عزیزم برو به دختر خاله بگو وسایلتو حمع کن باید بری من مهمون دارم خانوادم دارن میان خیلی هم عصبانین که تو چرا اینجابی برو نمون که بد میشه شلوغش کن همینو پرشو بکش اصلا با شوهرت بحثم نکن

خدا چه قشنگ میگه:اگر عالم و آدم مخالفت باشن!فقط کافیه من بخوام میرسونمت، مطمئن باش

اگر تهران بود براش جا میگرفتمالکی بهم نخند

میگم تو ک دستت تو کار خیره شماره کارت بزاریم هر چقدر نرام فردینت بود واریز کن چطوره؟

تو چندروزفهمیدم حامله ام تو چندروز فهمیدم سقط شده 😪

استاتر بدون رودروایسی ورک به خودش بگو جمع کنه بره بازبون خوش یا ناخوش اصلا به فکر فامیل وحرفاش نباش وبه کتفت بگیر همه چیشو اونا اگر واقعا دلسوز بودن خودشون میگفتن بهت بندازیش بیرون

خدا چه قشنگ میگه:اگر عالم و آدم مخالفت باشن!فقط کافیه من بخوام میرسونمت، مطمئن باش