2777
2789

دیروز بعد کلاس اومد کاپشنشو بپوشه همکلاسیم من داشتم از کلاس میرفتم بیرون پشتش بهم بود ندید کیفش دستش بود خورد تو سرم منم چیزی نگفتم رد شدم از کلاس رفتم، الان نیم ساعت پیش پیام داده تو تلگرام خوبی ببخشید اونروز کیفم خورد تو سرت😂 گفتم پیام بدن معذرت خاهی کنم

اموجی خنده ام گزاشته

نمیدونن همکلاسیام من نامزد دارم چون کلا با کسی حرف نمیزنم تو کلاس فردا جواب اینو خیلی سرسنگین بدم بعد پیام و پاک کنم یا کلا جواب ندم، نامزدم ک کلا با دانشگا مخالف بود اتفاقا امشبم داشت میگفت بهم همیشه راستش و بگو اگر کسی پیام داد بلاک کن

میدونم اگر ج بدم بفهمه خبلی عصبی و ناراحت میشه

الان چیکار کنم

از طرفی ام مقگم خب اونم برای معذرت خاهی اگ بود واقعا نباید سه و نیم صبح پیام میداد، اونم با اموجی خنده نمیدونم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بدون هیچ جوابی بلاک کن 

بقیه هم در حد سلام خداحافظ یا سوال 

کسی که بی منظور باشه وقتی میدیدت سرشو مینداخت پایین عذر خواهی میکرد خیلی متین 

حلقه نداری؟ بنداز

کائنات ازت ممنونم که نگاهت و حواست به من هست💙خدایا شکرت💚الهی به امید خودت❤

منظور از نامزد یعنی عقد نکردین دیگه ؟ و اینکه بد دل نیست؟ چون به نظر میرسه یکم میترسی ازش

فقط 8 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا تو را غریب دیدم و غریبانه غریبت شدم ، تو را بخشنده پنداشتم و گنه کار شدم ، تو را وفادار دیدم و هر جا که رفتم بازگشتم، تو را گرم دیدم و در سردترین لحظات به سراغت آمدم ،تومرا چه دیدی که وفادار ماندی...
بدون هیچ جوابی بلاک کن بقیه هم در حد سلام خداحافظ یا سوال کسی که بی منظور باشه وقتی میدیدت سرشو میند ...

دیگه بلاک اخه ؟😐

به عنوان کسی که بابام وکیله و مامانم یه مدت روانشناس بود میگم بهتون :من خیلی چیزا دیدم و خیلی چیزا شنیدم که اگه بهتون تعریف کنم پشمی براتون نمیمونه و از همه اینا یه نتیجه گرفتم به هیچ انسانی به هیچ عنوان اعتماد نکنید❌❌❌خصوصا به بعضی از نرا و مردا اگه با کسی هستید که فکر میکنید عین شیر مادر پاکه مظلومه خیانت کار نیست آدم خوبیه و…امضای من یادت باشه من خیلی شبا بابام اومده یه چیزایی از پرونده ها دادگاهها گفته که متوجه شدم آدما شدید ترین ضربه هارو از آدمایی میخورن که یه روز بهش خیلی اعتماد داشتن و میگفتن نه بابا اون اینکار و انجام نمیده من به خاطر خودت میگم وگرنه تو اعتماد کنی بعد شکست بخوری به هیچ جای هیچ کس نیست 

بابااااااااااا از همین اولش میخوایی خودتو به باد بدی؟بگو ذهنشو بشوره حرف زدن عادی که جزو روتین روزمر ...

ببین مولا تو تلگرامم دیده برای همکلاسی پسرم ک مدیر گروهه جزوه فرستادم یا خیلی سنگین راجب درس حرف زدیم کاری نداره ولی خب ساعت ۴ صب یکی با خنده اینجوری پیام بده منم جا اون باشم ناراحت میشم اگر جواب بده

پیامو سین نزده پاک کن

دو درجه فیلترینگ را کم کنید؛ دو درجه سرعت نت را بیشتر کنید ؛دودرجه گرانی و تورم و بدبختی را کم کنید ؛تا مردم هم دو درجه دما را پایین بیاورند ؛اگر دودرجه تنش و درگیری با دنیا را کم کرده بودید الان در یک کشور نرمال زندگی میکردیم.

منظور از نامزد یعنی عقد نکردین دیگه ؟ و اینکه بد دل نیست؟ چون به نظر میرسه یکم میترسی ازش

ترس که خب من کار اشتباهی تاحالا نکردم حساسه میخاد دعوامون بشه و من حوصله بحث ندارم نه عقد نیستیم

دیگه بلاک اخه ؟😐

۴ صبح هر هر هر پیام داده ببخشید زدم تو سرت با کیف 

آره خب چون نامزد داره بلاک 

اگه مجرد بود که نه مهم نبود 

کائنات ازت ممنونم که نگاهت و حواست به من هست💙خدایا شکرت💚الهی به امید خودت❤