میدونع من رو فالور دختر حساسم اولش ۱۰۰ نفرو انفالو کرد بخاطر من من ی مدت حالم خوب بود دیدم باز تگ توگ فالو کرده هیچ نگفم ک باز دعوامون نشع ولی اون فکرده من بیخیال شدم پرو شد باز فالو میکنع این چنروز واقعا مغزمو فشار میده با اینکارش
وای ینی لاشیع💔🥲روانی میشم به اینا فکر میکنمکاش اولینام اینجوری نمیشد از عذاب وجدان داغون شدم ک با ...
کلا الان همه لاشین تا خلافش ثابت شه ... انقد ارتباط اسون و راحت شده مردا گیج و خل شدن حتی خودشونن نمیدونن چه دردشونه ... حالا شایدم لاشی نباشه ولی قطعا گیج و بی هدفه
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
دقیقا حس دخترا قویهمیدونع بدم میاد ولی حس میکنم نمیدونع تا این حد اذیت میشم...نه برا من سختع ولی بهت ...
نترس دختر از چی میترسی حستو بهش بگو اونم با قدرت و اعتماد بنفس وظیفشه دلتو محکم کنه . اگه نکرد بندازش دور . با چن نفر باشه مهم نیست اخرشم همه میزارنش کنار چون ارزششو نداره
دقیقا تغیر نمیکنع بدترم میشهعع ینی حساس بودن روتون؟
بله متاسفانه
قبلا انقد نه الان داره بدتر میشه حس میکنم امشب بخاطر برق لب ناراحت شد ازم 😕
دو درجه فیلترینگ را کم کنید؛ دو درجه سرعت نت را بیشتر کنید ؛دودرجه گرانی و تورم و بدبختی را کم کنید ؛تا مردم هم دو درجه دما را پایین بیاورند ؛اگر دودرجه تنش و درگیری با دنیا را کم کرده بودید الان در یک کشور نرمال زندگی میکردیم.
مشکل دخترای ما اینه که اعتماد بنفس ندارن . ببین اون پسر وظیفشه برات وقت بذاره وظیفشه درست رفتار کنه وظیفشه دلتو ارووم کنه وظیفشه حالتو بد نکنه ... قشنگ با قدرت خاسته هاتو ازش بخاه اگه گفت نه و پیچوند و هی طولش داد بگو حوصله ادم اینطوری ندارم و قشنگ بزارش کنار . مگه پسر قحطیه
بخدا نمیرفتم ولی نمیدونم چ غلطی بود ک کردم با این رفتم بیرون چون ازش خوشم اومد اینکار کردم 🥲چشم
نکن عزیزمن هیچکس ارزشش رو نداره ماهم فقط کافه و رستوران همدیگه رو میبینیم با اینکه دوتامونم خونه مستقل داریم و اعتماد کاملم دارم ولی به عنوان ی خانوم باید خیلی حد و مرز داشته باشیم
دو درجه فیلترینگ را کم کنید؛ دو درجه سرعت نت را بیشتر کنید ؛دودرجه گرانی و تورم و بدبختی را کم کنید ؛تا مردم هم دو درجه دما را پایین بیاورند ؛اگر دودرجه تنش و درگیری با دنیا را کم کرده بودید الان در یک کشور نرمال زندگی میکردیم.
دقیقا اینستا و مجازی گند زده ب همه چی.خداکنهولی ادم شاد بیخیالیع همش میخندن
😁یه نصیحت کسی که گند میزنه به عصابت دو برابر گند بزن به عصابشو شادیش ... چطور میذاری حرصت بده با خوشی و بی خیالیش و تو بشینی حرص بخوری ... این مدل پسرا رو مادرشونم گردن نمیگیره