2777
2789
عنوان

از فکروخیال دخترخاله شوهرم پلک روهم نزاشتم

| مشاهده متن کامل بحث + 148849 بازدید | 1103 پست
منی که برای بار دوم دارم جدا میشم قلبم براز بار هزارم شکست با جملش. گناه من چیه اولی شیشه ای و کثیف ...

غلط کرده هر کی بخاد بد نگاه کنه. گرک تو جامعه زیاده. مراقب خودت باش. کلا زن بودن اینجا خیلی سخته چه برسه به اینکه مطلقه باشی. خدا خودش مراقبتون باشه. خودتو ناراحت نکن با حرف یه احمق

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببین کیا میرن استاد میشن. تازه اینا فرهنگیاشن. ببین تو مغز بقیشون چی میگذره.

وقتی براساس جای مهر و دکمه یقه و بند پ و .... گزینش میشن همین میشه دیگه

شاهی که بر رعیت خود میکند ستم                                               مستی بود که میکند از ران خود کباب.  

یعنی من توعمرم بیشعورتراز این خانوم به اصطلاح دخترخاله شوهرت ندیدم 

تادیرنشده و بادوبچه کوچیک کاسه چکنم چکنم دست نگرفتی مثل..... بندازش بیرون 

زندگیا همینجور داره ازهم میپاشه وای به حال اینکه اینجور دخترم دراختیارشون بذاری

توچقد ساده و ببخشید اسکولی 

بجهنم که جانداره مگه خونه تومسافرخونس

وای وای وای مغزم دیگه نمیکشه

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

شهرستانن این پرروه اتاق بچهارو برده واسه خودش باید دربزنیم خانم اجازه بده بریم حموم خجالتم نمیکشه

رک باش،حتی یک لحظه هم درنگ نکن،داره از سکوت شما سو استفاده میکنه

خیلی حرفت زشت بودنگو عزیزم خیلیا مجبورن ک جدا میشناز سر خوشی ک جدا نمیشن

بله یکی بالا گفت دلش شکست ناراحت شدم 

فقط 29 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

چرا رودرواسی داریچرا دعوا؟دوماه زحمتشو کشیدی اخرشم محترمانه بگو عزیزم دوماه اینجا بودی خیلی خوشحال ب ...

بهترین پیشنهاد 👌👌

و اکنون در برابرت ایستاده ام تا بپرستمت ! ای خدایی که جز خود من نیستی ❤

اسی یه خبری بده چیکار کردی؟

بنظرم اسی هنوز اندرخم یک کوچه اس دخترخاله ب ریشش میخنده

هووت مبارکت باشه اسی جان 

از دورنگی هایِ مردم خَسته ام ، حَق با تو بود ؛ باده پنهان دَر قبا دارند و قران دَر بغل...
عزیزم مطلقه بودن مشکلی نداره اون مطلقه های خرابی که بخاطر اونجاشون میرن به هزار نفر میدن وآواره میشن ...

خیلی از متاهل ها مجرد ها هم اینکار رو میکنن 

همسر سابق من با دختر دایی مجردش .... 

الان بگم مجردا شر جامعه هستن؟؟

شاهی که بر رعیت خود میکند ستم                                               مستی بود که میکند از ران خود کباب.  
چرا رودرواسی داریچرا دعوا؟دوماه زحمتشو کشیدی اخرشم محترمانه بگو عزیزم دوماه اینجا بودی خیلی خوشحال ب ...

😂😂😂😂😂😂😂

چرا از تاپیکی خوشتون نیومدنی بی فرهنگ میشید.  فحاشی .دعوا .    مسخره کردن فردی که مشکلش رو بازگو کرده.  نمک پاشیدن رو زخم دل کسی که درد و دل کرده.    از تاپیک خوشتون نیومد بک بزنیدو برید.و استارتر رو اذیت نکنید.کمک نمیکنی راهنمایی نمیکنی نکن اشکال نداره ولی طرفم اذیت نکن بی فرهنگ نشو

اسی تو اون تاپیک که خیلی از شوهرت مطمین بودی از خانم هم همینطور الان چرا شک کردی صیغه کردن

تو این دوره ب هیچکس اعتماد کامل نمیشه کرد هرکیم اعتماد کامل داره بدونه دست طرف رو نرفته

از دورنگی هایِ مردم خَسته ام ، حَق با تو بود ؛ باده پنهان دَر قبا دارند و قران دَر بغل...
خیلی از متاهل ها مجرد ها هم اینکار رو میکنن همسر سابق من با دختر دایی مجردش .... الان بگم مجردا شر ج ...

باز مجردا یه ترسی دارن یکم چون مثلا باکره آن اگرم اعتقادی باشن که نمیتونن صیغه بشن

مطلقه ها راحت ترن با یه صیغه هم محرم میشن اونا هم که محرم نا محرمی براشون مهم نی که واویلا