2777
2789

هیچ مردی و نه هیچ زنی به کسی که دوسش دارن آسیب نمیزنن

اگه آسیب بزنن نشون دهنده عدم حس دوست داشتن واقعیه و اینکه یه حس علاقه با چاشنی تملک وجود داشته

همین

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آقایون اگر واقعا سیریش بشن به خاطر اخلاق و شخصیت اون زن هست نه به خاطر عاشق شدن الانم بعد ۱۶ سال زند ...

خب چرا اونایی که نمیرسن اسیب میزنن به دختره?

چرا از تاپیکی خوشتون نیومدنی بی فرهنگ میشید.  فحاشی .دعوا .    مسخره کردن فردی که مشکلش رو بازگو کرده.  نمک پاشیدن رو زخم دل کسی که درد و دل کرده.    از تاپیک خوشتون نیومد بک بزنیدو برید.و استارتر رو اذیت نکنید.کمک نمیکنی راهنمایی نمیکنی نکن اشکال نداره ولی طرفم اذیت نکن بی فرهنگ نشو

فک کنم یا خوابن یا سر کار نمی تونن ج بدن🤣

چرا از تاپیکی خوشتون نیومدنی بی فرهنگ میشید.  فحاشی .دعوا .    مسخره کردن فردی که مشکلش رو بازگو کرده.  نمک پاشیدن رو زخم دل کسی که درد و دل کرده.    از تاپیک خوشتون نیومد بک بزنیدو برید.و استارتر رو اذیت نکنید.کمک نمیکنی راهنمایی نمیکنی نکن اشکال نداره ولی طرفم اذیت نکن بی فرهنگ نشو

چیش رویاییه ینی پسر اسیب بزنه رویاییه?

منظورتو کامل فهمیدم ولی آقایون عاشق اخلاق و شخصیت خانوم میشن و هیچوقتم خودشونو تو دردسر نمیندازن به اون دختر آسیب بزنن که خانوادش از ترس آبروشون مجبور شن دخترو بهش بدن آقایون منطقی و عاقلانه فکر میکنن 

اگه قوه تعقل و تفکر نداشته باشن آسیب میزنن 

که باید روان پریش بودنشون اثبات بشه والا هیچ زن و مرد عاقلی همچین کاری نمیکنه !!!

تصمیم گیری با فکر بهتر از تصمیم گیری با هورموناس

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما وقتی در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر میکنم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میزارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل نمیشه که حق با شماست🩷

فردی که به دیگری آسیب بزنه زن و مرد نداره که فقط آقایون نیستن که ،خانوما هم هستن

اخه مردا بیشتر اسیب میزنن

استارتر کلی بهت بگم آقایون خیلی محتاط و صبورن عاشق قیافه و اینجور چیزا نمیشن در کل عاشق نمیشن فقط یک خانومی که ویژگی اخلاقیشو میپسندن ممکنه یکمقدار سیریش بشن بهش که با اون خانوم ازدواج و زندگی کنن