2777
2789
عنوان

چرا دلمون واسه آدمای بد زندگیمون تنگ میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 334 بازدید | 58 پست
الهی بمیرم برا دلت دختر 🙂💔ولی میفهمم ک دوستش داری . دووم بیار همه چیز درست میشه باور کن . ولی من ی ...

خدا نکنه منم بمیرم برای دل تو که می‌دونم مثل خودم چقدر حالت بده💔

آره این مثل روز روشنه پسری رو که رها کنی و محل نزاری خداوکیلی کف پاتم لیس میزنه من به چشم خودم دیدم پسره عاشق رفیقم بوده رفیقم محل نمیذاشت خودشو درگیرش نمی‌کرد پسره میومد ساعت ۶ صبح تو کوچه رفیقم اینا توی ماشین می‌خوابید که وقتی رفیقم می‌ره مدرسه ببینتش.

اشتباه ما این بود که انقدر براشون بودیم هیچوقت فرصت دلتنگی ندادیم بهشون هیچوقت ترس از دست دادن مون رو بهشون ندادیم که قدرمون رو بدونن

زیاد که باشی زیادی میشی

انقدر موندیم که آخرش اونا خسته شدن این بلاهارو سرمون اوردن یادته اول رابطه که ما سرد برخورد میکردیم چقدر دنبالمون بودن؟ چقدر کشته مردمون لودن

من که بیخیالش نمی‌شدم به جنون دچار شدم به اجبار خانوادم یک ماهه جدا شدیم و من یواشکی هنوز چکش میکنم میبینم چقدر زندگیش رو به راهه از این میسوزم همه خانوادم فهمیدن قضیه اشو 💔

ببین شاید تو وضعیتی نباشم که یکی رو نصیحت کنم ولی بیا به چشم نفر سوم به این قضیه نگاه کنیم گریه کردن و ناراحتی هیچ سودی برای ما ندارع هیچی هم درست نمیشه آره سخته ولی باید بپذیریم قبول کنیم که همه چی تموم شده و زندگی ادامه داره نباید زندگی رو زهرمار خودمون کنیم باید کمتر به خاطره ها فکر کنیم هیچکس جز خودمون نمیتونه کمکمون کنه که از این وضعیت خلاص بشیم.پس خودت دست خودتو بگیر نیازی نیست اطرافیان درکمون کنن خودت میدونی دردت چیه ... خواهش میکنم دووم بیار قوی باش ما به اندازه کافی گریه کردیم اذیت شدیم چیزی درست شد؟ نه

چیزی تغییر کرد ؟ نه

پس بیا یه راه دیگه رو امتحان کنیم بیخیال بشیم من دست خودم نبود همش بازدیدشو پیجشو پروفایلشو چک میکردم ولی اومدم پاک کردم که جلو چشمم نباشه دیگه چکش نکنم که بتونم فراموشش کنم توام همین کارو بکن دیگه چکش نکن جلوی خودتو بگیر 

دارم به این فکر میکنم ک اون داره به رفیقم پیشنهاد میده و من دارم عکسشو نگاه میکنمو گریه میکنم و اون فکر میکنه من ازش بدم میاد 💔 کاش این وضعیت تموم بشه . کاش هی نگه نمیخامت دوباره بگه هنوز دوستت دارم بسه . دارم آب میشم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نمیدونم چرا دارم میگم ولی یهو بوی تنش رو حس کردم یه بویی داره پوستش با هیچی نمیشه عوض کرد💔

دیدی حتی بوی تنش از صدتا عطر خوش بو تره همیشه گردنشو بو میکردم بغض میکردم همونموقعه هم چون میدونستم یه روز دیگه نیست پیشم💔🥺

آخرین پیامش به من این بود ( حال خودت رو خراب نکن ) انگار خبر داشت انگار میدونست بعد از اون من چی به سرم میاد 🥲

دختررر بیا دیگه تمومش کنیم مرور این خاطرات و حرفا و چک کردنشون بیشتر باعث آزار خودمون میشه می‌دونم دست خودت نیست نمیتونی جلوی خودتو بگیری ولی خواهش میکنم دیگه فکر نکن به این چیزا

دارم به این فکر میکنم ک اون داره به رفیقم پیشنهاد میده و من دارم عکسشو نگاه میکنمو گریه میکنم و اون ...

وایییییی اونم به رفیقت پیشنهاد میده و پیام میده؟؟؟؟

منم می‌دونم داره با رفیقام چت می‌کنه و ...

پششششششششششمام توعم خانوادتون جداتون کردننننن؟؟بیا خدایی تو پیام حرف بزنیم من باورم نمیشه منم سه ماه ...

باشه ولی توی پیام نی نی سایت نمیشه متن های طولانی بفرستی.

اگه روبیکایی چیزی داری یا برنامه ای ایدیتو بده اونجا حرف بزنیم

دیدی حتی بوی تنش از صدتا عطر خوش بو تره همیشه گردنشو بو میکردم بغض میکردم همونموقعه هم چون میدونستم ...

یه شب ک بغلش کردم فقطط سعی کردم غرق بشم تو بغلش بغض گلومو گرفته بود میخاستم بهش بگم نکنه دیگه این حسو تجربه نکنم ولی بهش نگفتم 💔

وایییییی اونم به رفیقت پیشنهاد میده و پیام میده؟؟؟؟منم می‌دونم داره با رفیقام چت می‌کنه و ...

اره داره باهاش حرف میزنه میخواد مخ دوستمو بزنه . بهش گفت که به من بگه دیگه نمیخامت لیاقتمو نداشتی منم به دوشتم گفتم که بهش بگه برام مهم نیست ولی هیچکس نفهمید چقدر دلم شکست چقدر اشکامو قورت دادن چقدر تنفر تو دلم جمع شد ولی تا رسیدم خونه از بین رفت

خدا نکنه منم بمیرم برای دل تو که می‌دونم مثل خودم چقدر حالت بده💔آره این مثل روز روشنه پسری رو که ره ...

هرروز بیشتر از ده بار چکش میکردم ولی الان کمترش کردم با گریه کردن ول امشب نتونستم خیلی دلم تنگ شد هیچی دست من نبود

دارم عکسشو نگا میکنم گریم بند نمیاد

اخخ الهییی دورت بگردم درکت میکنم می‌دونم چی توی دلت میگذره می‌دونم چقدر حالت بده

خدارو به همین اذان قسم میدم حال دل دوتامون خوب بشه

می‌دونم داری واسه خاطرات از دست رفته ات گریه می‌کنی واسه روزای خوبتون گریه می‌کنی گریه کن خودتو خالی کن ولی باور کن این روزای سخت تموم میشه طاقت بیار خودتو نابود نکن خداروشکر کن که همچین آدمی زودتر از زندگیت رفت اگه میموند و چندسال دیگه بلاهای بدتری سرت میورد چی؟ اونموقعه وابسته تر بودی حالت بدتر از الان میشد

اگه اصلا ازدواج می‌کردید فکر می‌کنی خوشبخت میشدین؟؟ بخدا بدبخت میشدی با یه مهر طلاق برمیگشتی خونه بابات

می‌دونم داری حسرت میخوری میگی کاش دوباره برگرده کاش باهم باشیم ولی نبودنش خیلی بهتر از بودنشه اون اگه آدم سالمی بود تحت هیچ شرایطی با رفیقت چت نمی‌کرد تحت هیچ شرایطی اون حرفارو بهت نمی‌زد اون کارهارو نمی‌کرد.

قبول کن اون خوب نبوده فقط نقش بازی میکرده

اره داره باهاش حرف میزنه میخواد مخ دوستمو بزنه . بهش گفت که به من بگه دیگه نمیخامت لیاقتمو نداشتی من ...

اونم داره با دوستای من چت می‌کنه و حتی با دوستم شوخی های جنسی کرده بود ...

من انقدر بدبختم که حتی دوستای خودمم بهم وفادار نیستن اونام کرم میریزن باهاش شوخی میکنن حتی بیرون میرن باهاش . منم یک ماهه با رفیقامم قطع ارتباط کردم همه رو بلاک کردم چون طاقت نداشتم بیان بگن عشقت داره با ما چت می‌کنه دق میکردم.

حتی رفیقم خواسته بود یه دختریو واسش اوکی کنه💔

الان دیدت نسبت به آیندت چیه ؟ نسبت به پسرا؟

الان تو شرایطیم که دیدم خوب نیست فکر میکنم همیشه تو ذهنمه همیشه حسرتشو میخورم و در آینده هیچکس مثل اون منو دوست نخواهد داشت دیگه هیچوقت اون خاطره هارو با هیچکس تجربه نمیتونم بکنم . 

نسبت به پسرا کاملا بی اعتماد شدم میگم هیچ عشقی وجود نداره هیچکس عاشق نمیشه پسرا فقط فیلم بازی میکنن تا زمانیی که بدستت نیارن خوبن باهات

تو چی؟