2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چون به مرور زمان ویژگی های فرد تو ذهنمون کمرنگ میشه و اونو با ویژگی هایی که خودمون دوست داریم به یاد ...

آره دقیقا من به بدی هاش فکر نمیکنم همش خوبیاشو به یاد میارم 

یا انقدر خرم حتی اگه به بدیاش فکر میکنم میگم اشکالی نداره حتما  مشکل از من بوده حتما من مقصر بودم که این بدی رو درحقم کرد🥺💔

منممممم منممممای لعنت به این وضعیت

حالم خیلی بده انگار ک تاپیکتو خدا اورد برام تا بفهمم همدرد دارم هرکسی درکم نمیکنه . همه میگن خیلی خری دیوونه ای حتی از چشمشون میوفتم ک چرا هنوز دوستش دارم . ولی مگه دست منه ؟من خودم میدونم بلایی نیست سرم نیاورده باشه ولی چکار کنم؟

حالم خیلی بده انگار ک تاپیکتو خدا اورد برام تا بفهمم همدرد دارم هرکسی درکم نمیکنه . همه میگن خیلی خر ...

الهی 

منم کسیو ندارم درکم کنه باهام حرف بزنه همه میگن خاک تو سرت همچین آدمی دیونه اس نرمال نیست چجوری هنوز بهش فکر میکنی چرا هنوز دلت میخواد برگرده

ولی اونا نمیدونن همون آدم یه روزی برای من بهترین بود من وابسته خوبیاشم بدی هاشو باور نمیکنم قلبم نمیپذیره🥺💔

دلم لک زده براش دلم بال بال میزنه یه بار دیگه ببینتش با تموم بلاهایی که سرم اورد فقط یه بار‌ دیگه بغلش کنم دستاشو ببوسم بوش کنم از ته دل تو بغل خودش گریه کنم 😭😭

چون مغز جهنم آشنا روبه بهشت ناشناخته ترجیح میدهامروز ویدیو ی ی روانشناس اینو میگقت

واییی آره خیلی مفهومی بود

یعنی با اینکه اون آدم بدیه و بهم آسیب می‌رسونه ولی چون بهم نزدیک بوده می‌شناسمش باهاش خاطره داشتم دلم همونو میخواد دلم آدمای جدیدی که بهتر از اون هستن رو نمیخواد

الهی منم کسیو ندارم درکم کنه باهام حرف بزنه همه میگن خاک تو سرت همچین آدمی دیونه اس نرمال نیست چجوری ...

منم دلم میخواد با اینکه ضربه های بدی بهم زده بغلش کنم بگم چقدر دوستش دارمو نمیفهمه دلم میخواد بفهمه فقط دلم میخواد سر عقل بیاد . بگم چطور میتونی فراموشم کنی ؟ اخه اون خاطره های خوشگل چی بود ساختی ؟ الکی بود ؟