2777
2789

چندوقته بخاطرمریضی پدرشوهرم،مامان بابای شوهرم اومدن خونمون....امامادرشوهرم انگاربرای مریضی نیومده یجوری رفتارمیکنه انگاراومده رقابت.... همش سعی داره دخترموبکشونه سمت خودش،حالادخترم که ازمن جدانمیشدتواین چندروزنمیدونم چیکارکرده همش پیش مادرشوهرمه،سرسفره،موقع خواب،موقع بازی کلاهرموقع پیش مادرشوهرم میشینه اصلاااااحرف منوگوش نمیده

ازین ناراحت نیستم بالاخره مامانبزرگشه ازین ناراحتم که وقتی مثلادخترموصدامیزنم نمیاد مادرشوهراینقدخوشحال میشه یه خنده مرموزی میزنه انگارموفق شده

من چیکارکنم دخترم نرمال رفتارکنه اخه مامانبزرگشه باهاش بابدوقت بگذرونه امانه اینطورکه.... کلی هم هی سرگرمش میکنم بازی میکنم ولی اصلا وقتی پیش اونه اصلا گوش نمیده به حرفم مادرشوهرهم که انگارمیخادبال دراره

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

به نظرم مادر شوهرت خیلی دوسش داره و خوشحال میشه 

و قصد بدی نداره 

امیدوارم اینطور باشه 

نترس بچه ها مخصوصا دخترا بشدت وابسته مادرن 

مثلا یه روز اونو نبینه که طوریش نمیشه ولی مامانشو نبینه دق میکنه 

یذره بیخیال شو بزار باری بشه رو دوشش ببین خسته میشه ولی اگه حست بده نزار زیاد بره پیشش یعنی چی وقتی به حرف تو گوش نمیده اون خوشحال بشه بجا اینکه بگه ببین مادرت چی میگه 

من جای تو بودم یه حرکتی میزدم اگه مطمئن بودم از حقه بازیش

نگران نباش چیزی نمیشه میگذره این روزا و میره خونه خودش سخت نگیر الان هر کاری بکنی اشتباهه چون دخترت که بچه س مادرشوهرتم گویا لج کرده دوتاشون الان نمیفهمن بی خیال بذار با هم خوش باشن چند روز 

یذره بیخیال شو بزار باری بشه رو دوشش ببین خسته میشه ولی اگه حست بده نزار زیاد بره پیشش یعنی چی وقتی ...

خیلی امتحانش کردم اصلاانگارقندتوداش آب میشه وقتی یچی به دخترم میگم گوش نمیده نمیاد طرفم