طلاهامو فروختم به خاطر شوهرم اجازه دادم خونه ومغازه رو هم بفروشه به خاطر کارش ولی شوهرم چیکار کرد از من پنهونی خانواده اشو حمایت کرد من موندم و لباس کهنه هام من موندم و قناعت من موندم یه دنیا حرف پشت سرم که همسرت تو کارت دخالت میکنه نمیگذرم نه از شوهرم نه از خانواده اش که حق خودمو بچه هامو خوردن خدایا خودت جای حق نشستی الانم دارم با گریه مینویسم
بگا نداده سهام خریده..فقط مشکل اینجاست من که اینهمه فداکاری کردم کلی هم حرف شنیدم از خانواده ی همسرم که همسرت دخالت میکنه تو کارت ...چون تازگی ها متوجه شدم مثل کبک سرمو کردم تو برف نزدیک بود خودمم بخورن اینا چه برسه به مالمون
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
بیخود میکنه از حق تو و زندگیت میده ب خاهرش چراغی ک منزل رواست ب مسجد حرامهچشه این
حامله ام ۶ماهم داره تموم میشه هنوز برای بچه ام یه دونه پستونک نخریدم میگم شوهرم چک داره باشه حالا بعدا میخرم...نگو انقدر داده خواهر وبرادراش خوردن برای ما چیزی نمونده
سهام چی خریده ؟بورس ؟؟؟؟اخه آدم عاقل میره خونه و مغازه رو میده سهام بورس یا ارز دیجیتال میخره ؟اینا ...
نه عزیزم سهام کارخونه اس مشکل اینجاست که من چشمم رو باز کردم دیدم ۳ الی ۴ساله ما اینکارو کردیم ولی فقط بخور ونمیر داریم زندگیمون رو میگذرونیم نگو داره از من بی خبر میده به این واون
میدونی چرا خواهر ؟ برای آینده ی خودم وبچه هام اینکارو کردم....نمیدونستم همه میخورن از مال ما جز خودم
به خدا اگه بشه همه چی رو داد دستشون منکه عمرا همچین ریسکی نمیکنم
شما هم تا همه پول رو به فنا نداده دست به کارشو البته بدون دعوا همبن پنهان کاریا فاصله بینتون رو زیاد میکنه
اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعهای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس میکنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت میکنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه میخواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ