2777
2789

دارم جدامیشم درخاست دادم بنابه دلایلی نشد ادامه بدیم از تایمی ک توفکرم بود جدابشم شوهرم رفت از خونه و خونه باباش رفت منم تنهابودم سه ماه ! اما گاهی میگفتم بیا پیشم ب بهونه غذاوچای و... میگفتم بیا میومد بعد یکم دیرمیرفت خونه باباش

باباش و..زنگ میزدن ک کجایی پاشو بیا من دوس داشتم پیشم بمونه ولی ب حرفشون میکرد ومیرفت منم غرورم نمیذاشت بگم توروخدا بممون توروخدا ب من توجه کن خانوادت اولویت نذار وقتی میدیدم اینجوریه میاد زودم برمیگرده میره عصبی میشدم میگفتم بهم نزدیک نشو! 

الان میگ تو خودت رفتی ! تو خودت نگفتی شبا پیشت باشم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مشکل از همسرتونه

خیلی ببخشید اگه به غریبه هم بگی این کارارو میکنه، مهم اینه همسرتون از خودش اختیار داشت و پای زندگیش میموند

میشه برای خونه دار شدنمون یه صلوات بفرستی🥺هرکی فرستاد بگه برای حاجت دلش آیت الکرسی بخونم❤️

یعنی ما همه با گفتن بمون پیشم شوهر ها رو نگه داشتیم خودش متوجه نبود خونه شه؟!

البته شاید چون حرف طلاق زده بودید حس میکرد نمونه بهتره 

ب نظرم شاید منتظر گفتن بوده مثل خودت کله شق بوده ک میگی نمیموند عصبی میشدم اونم همچنین

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
وا مگه کسی که ازدواج میکنه رو هرشب باید بگیم پیشمون باش دیگه ازدواج کردن یعنی چی

خب عزیزم اینا حذف طلاق زده بودند و در واقع تو مسیر جدایی بودند با خودت مقایسه نکن 

از هم دلسرد شده بودن 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
مشکل از همسرتونهخیلی ببخشید اگه به غریبه هم بگی این کارارو میکنه، مهم اینه همسرتون از خودش اختیار دا ...

من از عمد میگفتم بیا پیشم شام بخور میخاستم ببینم چکارمیکنه دیدم ن فایده نداره