طلاهامو فروختم به خاطر شوهرم اجازه دادم خونه ومغازه رو هم بفروشه به خاطر کارش ولی شوهرم چیکار کرد از من پنهونی خانواده اشو حمایت کرد من موندم و لباس کهنه هام من موندم و قناعت من موندم یه دنیا حرف پشت سرم که همسرت تو کارت دخالت میکنه نمیگذرم نه از شوهرم نه از خانواده اش که حق خودمو بچه هامو خوردن خدایا خودت جای حق نشستی الانم دارم با گریه مینویسم
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعهای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس میکنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت میکنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه میخواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ
بخدا اینقد غصه میخورم زنای ساده رو میبینم چرا باید کوتاه اومد؟ببخشش تا ی حدی درسته ن دگ طرف ادم حساب ...
دروغ گوی ماهریه...به من گفت عشقم این ماه دلم سوخت برای خواهرم یک میلیون واریز کردم منم گفتم کار خوبی کردی رفتم تراکنش هاش رو دیدم...دیدم هر ماه ۲الی ۳میلیون براش واریز کرده نزدیک ۱۰ماهه