2777
2789

طلاهامو فروختم به خاطر شوهرم اجازه دادم خونه ومغازه رو هم بفروشه به خاطر کارش ولی شوهرم چیکار کرد از من پنهونی خانواده اشو حمایت کرد من موندم و لباس کهنه هام من موندم و قناعت من موندم یه دنیا حرف پشت سرم که همسرت تو کارت دخالت میکنه نمیگذرم نه از شوهرم نه از خانواده اش که حق خودمو بچه هامو خوردن خدایا خودت جای حق نشستی الانم دارم با گریه مینویسم

بابا حقتونو از این مردا بگیرین

چرا اینقد زن بساز میشین

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مال نَخورم رو بُخورم  میخوره 

از قدیم اینو گفتن 

خیلی سخته قناعت کنی ولی یکی دیگ استفاده ببره

سعی کن برای خودت خرج کنی از این ب بعد  وقت زیاده

خوشحال میشم اگ یه صلوات برای حاجتم بفرستین 🥲🤲🏻❤  ح‍‌س م‍‌ی‍‌ک‍ن‍‌م گ‍‌م ش‍‌دم ام‍‌ا ت‍‌ل‍‌خ‌ت‍‌ر از‍ اون کسی #د‍‌ن‍‌ب‍‌ال‍‌م ن‍‌م‍‌ی‍‌گرده ....:)

بابا حقتونو از این مردا بگیرینچرا اینقد زن بساز میشین

اشتباه کردم اشتباه..‌‌.همین الان رفتم تراکنش های آپ گوشی همسرم رو دیدم ‌‌‌...دیدم چندین ماهه برای برادرش وخواهرش پنهونی پول میزنه ...منتظرم صبح بشه نمیخوام مزاحم همسایه ها بشم ‌‌...باید جواب پس بده

چرا راضی شدی مگه نمیدونی چقد مردا موجودات ناشناخته ای هستن 

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ
نباید قبول میکردی نه به خاطر این که به شوهرت اعتماد نداشتی به خاطر این که لحظه ای قیمت همه چی می‌ره ...

میدونی میخوام چیکار کنم میخوام بگم هر چی سهام خریدی بفروش باید خونه ومغازه وطلاهامو بخری

اشتباه کردم اشتباه..‌‌.همین الان رفتم تراکنش های آپ گوشی همسرم رو دیدم ‌‌‌...دیدم چندین ماهه برای بر ...

بخدا اینقد غصه میخورم زنای ساده رو میبینم 

چرا باید کوتاه اومد؟

ببخشش تا ی حدی درسته ن دگ طرف ادم حسابت نکنه

البته جسارت ب شما نکردم کلی گفتم

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
چرا راضی شدی مگه نمیدونی چقد مردا موجودات ناشناخته ای هستن

میدونی چرا خواهر ؟ برای آینده ی خودم وبچه هام اینکارو کردم....نمیدونستم همه میخورن از مال ما جز خودم 

مال نَخورم رو بُخورم میخوره از قدیم اینو گفتن خیلی سخته قناعت کنی ولی یکی دیگ استفاده ببرهسعی کن بر ...

حالا من پدرشوهرم غیبتش نباشه

ن خودش استفاده داشت ن بچه هاش شوعر من ک پر از عقده است بخدا از خسیسی پدرش افسرده شده از بس کودکی بد داشته

الان تازه ی مدت فقط،یاد گرفتن دکوراسیون خونه رو عوض کنن بازم خوبه

لیلی عالم تویی با این همه مجنون....
بخدا اینقد غصه میخورم زنای ساده رو میبینم چرا باید کوتاه اومد؟ببخشش تا ی حدی درسته ن دگ طرف ادم حساب ...

دروغ گوی ماهریه...به من گفت عشقم این ماه دلم سوخت برای خواهرم یک میلیون واریز کردم منم گفتم کار خوبی کردی رفتم تراکنش هاش رو دیدم...دیدم هر ماه ۲الی ۳میلیون براش واریز کرده نزدیک ۱۰ماهه

دروغ گوی ماهریه...به من گفت عشقم این ماه دلم سوخت برای خواهرم یک میلیون واریز کردم منم گفتم کار خوبی ...

بیخود میکنه از حق تو و زندگیت میده ب خاهرش 

چراغی ک منزل رواست ب  مسجد حرامه

چشه این