2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وا 😐 

یعنی چی شیر زنه آخه چه ربطی داره

اهمیت نده به این حرفا 

تونستی زیر نظر دکتر باش که راحت‌تر بگذره 

امیدوارم هر چی می‌خوای همون بشه 😍

به نمک گیریِ این خلقِ پُر از حیله مکوش که نمک خورده، نمکدانِ تورا می‌شکند!

عزیزدل تا ریلکس نکنی رها نکنی پیش نمیاد‌ 

شوهرت قرص اسپیروژن شروع کنه‌. شما چکاپ رفتی؟ سونو رفتی؟ پاپ اسمیر دادی

دندوناتو کامل درست کن. اسیدفولیک شروع کن. روزی نیم ساعت تا یه ساعت پیاده روی

اگه هوا آلودست توی خونه. وزنت باید بیاد پایین. یه سفر خوب برو ریلکس کنی. بعد سریع باردار میشی باردار شدن کلی مراقبت قبل و بعد داره. 

ول کن بابا شیرزن بودن مگه به زاییدنه

نه به زاییدن نیست ولی زاییدن کار کمی نیست

واسه منی که تو زایمانم مردم و زنده شدم حرفت سنگین بود

به نام الله☝️👑به عشق وطن 🇮🇷 مادر پدر❤️  💍🧿miladm🧿🤰🤱یارِ خوب تمامِ ماجراست❤🫂️✅️بمیری به نام،نمانی به ننگ🚫⚡️اثر ظلم محال است به ظالم نرسد⚡️👌
این حرف عمه م یعنی چی؟ برگشته بهم میگه آفرین به دخترعموت شیر زنه... زود بچه آورده هعی💔💔

الکی گفته بابا قدیمی فکر می‌کنه چند ساله ازدواج کردی ؟ قشنگ بشین از زندگی دو نفریت لذت ببر بعد بچه دار بشین حداقل به نظرم ۴ یا ۵ سال از ازدواجتون بگذره 

عمت ازاون مدل زنهاست ک تنها دستاوردشون شوهرکردن و زاییدن چندجین بچه ست 

نمردیم و معنی شیرزن فهمیدیم 

🖱️متخصص نرم افزار های حسابداری و crm🖥️ تـو فقـط قسـمتی از مـن رو میشنـاسی؛ مـن یک جهـان پـر از رازم.. 🌱کتابخوانی سبکِ زندگیِ من 📚

نه عزیزم باردار شدن به شیرزنی ربطی نداره، هر کی بدون جلوگیری رابطه داشته باشه باردار میشه خب 

شیرزن اونیه که از پس سختی‌های مادر بودن بربیاد و مادر خوبی برای بچش باشه و خودش هم از یاد نبره

بعد هم اینکه انتخاب شخصیه، خیلی‌ها هم مادر نیستن و شیرزنن

عزیزدل تا ریلکس نکنی رها نکنی پیش نمیاد‌ شوهرت قرص اسپیروژن شروع کنه‌. شما چکاپ رفتی؟ سونو رفتی؟ پاپ ...

اخ راست میگه اسی دندون بخصوص دندون من تو بارداری کلی درد دندون کشیدم

به نام الله☝️👑به عشق وطن 🇮🇷 مادر پدر❤️  💍🧿miladm🧿🤰🤱یارِ خوب تمامِ ماجراست❤🫂️✅️بمیری به نام،نمانی به ننگ🚫⚡️اثر ظلم محال است به ظالم نرسد⚡️👌
خدایی سختههههه واقعا

برا من سخت ترین روز عمرم بود حتی آرزوی مرگ کردم اخرین لحضه ها

نه به زاییدن نیست ولی زاییدن کار کمی نیستواسه منی که تو زایمانم مردم و زنده شدم حرفت سنگین بود

خانم مگه فقط شما زاییدی؟ یعنی با این تفسیر کسایی که کلا بچه دار نمیشن هیچ بقیه شیر زن هستند....من مگه مخالف بچه اوردنم...فقط گفتم حرفش بی ربط بوده