2777
2789

توروخدا کامل بخونین ببینین عمه م بهم چی گفت

پارسال این موقع ها بچه میخواستم میگفت نه گفتم بیا اقدام کنیم گفت نه گفتم طول میکشه ها گفت نه ما درجا بچه دار میشیم... خلاصه نگه داشت من وزنم رفت بالا روز به روز بیشتر دلم خواست مادر بشم الانم تو اوج خواستنم دلم بچه میخواد و تو فکرشم.. میگن کسی که زیاد فکر کنه بهش نمیشه

۶ ماهه اقدامم نشده شاید اگه پارسال بهم پا میداد شوهرم زود بچه دار میشدم چون پارسال از ته دل نمیخواستم ولی الان میخوام الان وزنم رفته بالا چرا نمیشه

زنگ زدم به عمه م بهش خبر بارداری دختر عمومو بدم البته دختر عموم بعد من عروسی کرده یعنی تا عروسی کرد حامله شد... عمه م برگشته بهم میگه آفرین بهش اون

شیر زنه...بهترین کارو کرده.. انقد از این حررف ناراحت شدم درسته ها بهش میگم نمیخوام ولی پیش خودم گفتم اون شیرزنه حامله شده یعنی من شیر زن نیستم؟! من ضعیفم من عرضه ندارم این حرفش یعنی چی

چندی

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده...انگار همه دوستام افتادن کلاس 1 من افتادم کلاس 2...انگار نقاشی 19 گرفتم...انگار همه رفتن اردو به جز من...انگار همه کلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم...حالم اینطوریه...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چی؟

وزنتو میگم

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده...انگار همه دوستام افتادن کلاس 1 من افتادم کلاس 2...انگار نقاشی 19 گرفتم...انگار همه رفتن اردو به جز من...انگار همه کلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم...حالم اینطوریه...

عزیزم از ته دل خواستن باعث نمیشه مادر نشی، اضطراب و ناامیدی و این‌ها باعث میشه حاملگی رخ نده

شما بخواه ولی زندگی خودت هم داشته باش 

به خاطر یه بعد از زندگی بقیه ابعاد رو تعطیل نکن 

و اینکه تا جایی که من شنیدم یک سال باید از اقدام بگذره تا بشه گفت مشکلی وجود داره

عزیزم عمه حالا یه حرفی زده 

به خودت نگیر 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰

عزیزم من حامله شدم طبیعی زایمان کردم عقب جلوم بخیه خورد با بخیه دست تنها بچه داری کردم  تا ۷ ماه شیر خودمو میدادم ولی اصن حس شیر زن به خودم نگرفتم 🤣🤣🤣 اوضاعم بیشتر شبیه موش ابکشیده بود تا شیر