2777
2789
عنوان

فردا قرار دارم با یه آقایی

109 بازدید | 7 پست

سلام ،از سمت کسی معرفی شده مدتیه صحبت کردیم برای ازدواج فردا قراره همو ببینیم ،چسور رفتارشو بسنجم تو چت که خیلی اوکیه نمیدونم چطور راست و دروغشو بفهمم یا چه رفتاری دیدم شک کنم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خانوما خیلی بهتر از آقایون شخصیت طرف مقابلشونو تجزیه و تحلیل میکنن، مثلا لحنش، نوع نگاهش، سمت نگاهاش، جدی بودن یا شوخ بودن، موضوعاتی که انتخاب میکنه واس صحبت، تیپ و لباساش، بنظرم توی جلسه اول توپو هی بندازین توی زمین آقا بزارید بیشتر صحبت کنه هرچی خودش میخاد بگه هرکاری خودش میخاد بکنه، بهش خط ندید که رفتار و نظرشو مطابق میل شما تغییر بده، یه گوشه آروم بشینید و بیشتر گوش بدید و ببینید 

اینطور که سخت میشه

شوخی میکنم 

نه ولی واقعا داخل یک قرار هم که نمیشه ، اگه کاملا غریبه س 

باید چند جلسه ای صحبت کنید حضوری 

بفهمی خسیسه یا نه ، هیزه یا نه ، عصبیه یا نه ،‌ خانواده دوسته یا فقط مامانشو دوسداره 😂

خیلی چیزا 

البته اول کاری نری بگی منو دوسداری یا مامانتو بعد میگه این سلیطه س و فرار می‌کنه 

شوخی میکنم نه ولی واقعا داخل یک قرار هم که نمیشه ، اگه کاملا غریبه س باید چند جلسه ای صحبت کنید حضور ...

خب اینا رو چطوری بفهمه ادم؟

به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل که گر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم

خب اینا رو چطوری بفهمه ادم؟

مثلا ازش بپرس در آمدت چقدره و باهاش چیکار می‌کنةی ؟

طبق توضیحاتش میفهمی که خسیسه یا نه . 

اگه هم هیز باشه که ما خانوما استادیم از  نگاه کردنش به خودت هم میتونی بفهمی هیزه یا نه ! 

مثلا بگی من از بچگی همیشه با مشورت مامانم کارامو پیش میبرم و وقتی نظر نده نمی‌دونم میتونم کارمو پیش ببرم یا نه ؟ بعد از حرفاش میفهمی خودش‌چطوریه 

در کل بدون قرار نیست توی چند تا قرار واقعیت طرفو بفهمی چون آدما همیشه خودشونو به خوبی پوشش میدن ،

اصل اینه که بفهمی سر به زیره اهل دود نیست و دنبال زندگی سالمه و هیز نیست ، خسیس نیست ، پررو نیست

بعضی مسائل باید شرط بزاری براشون ، بعضی مسائل باید ملاکت باشه مثل چیزایی که دو خط بالاتر نوشتم