2777
2789
عنوان

به نظرتون صورت نچرال باکلاس‌تره یا صورت با عمل و ژل

| مشاهده متن کامل بحث + 861 بازدید | 118 پست
ببینم چی کار میتونم بکنممم😈

من دلو ب دریا زدم رفتم زدم خیلیم راضیم یعنی حال میکنم همش میترسیدم بهم نیاد ولی خیلی عالیه

کلا اروممم ولی تو تاپیکم بخوای سر ب سرم بزاری میشورم میزارمت کنار

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

لبام باریک نیس، اتفاقا از حالت معمول یه کم پرترهفیشال واقعا خوبه؟ من یه بار اردیبهشت برای عروسیم رفت ...

خب پس نزن طبیعی خیلی خوشگلتره

آره اگه حای خوب بری و روتین پوستی داشته باشی عالی میشه

بینیتم اگه در حد برآمدگی کوچیکه فیلر بزن با مشورت دکتر 

آخییی خوبه که، فک کنم چهره‌ی خیلی بانمکی داری☺️

با منی؟

عضوگروه نارنجی🧡تاریخ شروع ۱۰/۲۵🧡وزن اولیه۷۲😬وزن ثانویه ۱۱/۵:۶۹/۸۰۰😎وزن ثالثیه😅 ۶۸/۶۵۰:۱۱/۱۶😉وزن هدف اول ۶۵🔐هدف دوم۶۰🔐هدف نهایی ۵۸🔐💛من موفق میشم،دیگه وقتی عصبی بشم شکلات نمیخورم نوشابه انرژی زا و چیپس و کیک و کلوچه ممنوع🤧😜،،دوستان،کارآگاهان،کنجکاوان تاپیک اول مال من نیستتت من متاهلم چندساله ازدواج کردم
آره خوبیش اینه پشیمون شدم میشه یه کاریش کرد

اره دیگه

عضوگروه نارنجی🧡تاریخ شروع ۱۰/۲۵🧡وزن اولیه۷۲😬وزن ثانویه ۱۱/۵:۶۹/۸۰۰😎وزن ثالثیه😅 ۶۸/۶۵۰:۱۱/۱۶😉وزن هدف اول ۶۵🔐هدف دوم۶۰🔐هدف نهایی ۵۸🔐💛من موفق میشم،دیگه وقتی عصبی بشم شکلات نمیخورم نوشابه انرژی زا و چیپس و کیک و کلوچه ممنوع🤧😜،،دوستان،کارآگاهان،کنجکاوان تاپیک اول مال من نیستتت من متاهلم چندساله ازدواج کردم

نچرال واقعا باکلاس تره 

اگر بینیت مشکل داره خب عمل کن ولی اگر خوبه نچرال بمونی خیلی بهتره

ب پوستت رسیدگی کن ابروهاتو تقویت کن اگر نمیشه فیبروز کن 

دیگه بقیه کارا بنظرم نچرال بودن رو میگیره

خب پس نزن طبیعی خیلی خوشگلترهآره اگه حای خوب بری و روتین پوستی داشته باشی عالی میشهبینیتم اگه در حد ...

آره فکر خوبیه، عکسمو دوباره میخوام بذارم ببینین

بله بله

من خیلی اوکیم با خودم فقط کاش میذاشت بینیم عمل کنم 

و زیر چشامو ژل بزنم،مرسی گلم