2777
2789
عنوان

به نظرتون صورت نچرال باکلاس‌تره یا صورت با عمل و ژل

| مشاهده متن کامل بحث + 869 بازدید | 118 پست
ارع عمل بینی عالیه من خودم موافقمخیلی دوس دارم عمل کنم ولی وقتی میرم جلو آیینه ایرادی نمیبینمبرای هم ...

همسر منم به عده‌ی خودم گذاشته، میگه از نظر من نیاز نداری ولی اگه دلت میخواد انجامش بده

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من کلا نچرال بودم ولی رفتم لبامو ژل زدم بینی هم عمل مردم الان خودم بیشتر دوست دارم با قبل مقایسه میک ...

همین دیگه، سر همین دودلم

میگم نکنه میتونم بهتر بشم و نمیکنم

همین دیگه، سر همین دودلممیگم نکنه میتونم بهتر بشم و نمیکنم

بژار بگم چ تغییری لازم داری

عضوگروه نارنجی🧡تاریخ شروع ۱۰/۲۵🧡وزن اولیه۷۲😬وزن ثانویه ۱۱/۵:۶۹/۸۰۰😎وزن ثالثیه😅 ۶۸/۶۵۰:۱۱/۱۶😉وزن هدف اول ۶۵🔐هدف دوم۶۰🔐هدف نهایی ۵۸🔐💛من موفق میشم،دیگه وقتی عصبی بشم شکلات نمیخورم نوشابه انرژی زا و چیپس و کیک و کلوچه ممنوع🤧😜،،دوستان،کارآگاهان،کنجکاوان تاپیک اول مال من نیستتت من متاهلم چندساله ازدواج کردم
همسر منم به عده‌ی خودم گذاشته، میگه از نظر من نیاز نداری ولی اگه دلت میخواد انجامش بده

ولی اگه حس میکنی که واقعا چهره الانتو دوس نداری و شدیدا علاقه به عمل داری انجامش بده ولی قبلش مطمئن شو که بعد از عمل پشیمون نمیشی

متاهل🩷🍃
همین دیگه، سر همین دودلممیگم نکنه میتونم بهتر بشم و نمیکنم

ب نظر من نظر شخصیم اگ فکر می‌کنی چیزی بهت میاد انجام بده نزار رو دلت بمونه الان من کلا از اولش موهام مشکی پر کلاعیه ولی دلم بلوند میخواد خانوادم میگن ریسکه نکن میگم اگه بتونم خوشگل تر بشم خب انجام میدم

کلا اروممم ولی تو تاپیکم بخوای سر ب سرم بزاری میشورم میزارمت کنار

من بینیم خوبه ولی یکمی نوکش ی برآمدگی ریز بسمت چپ داره

اگه خودم نگم کسی نمی‌فهمه خیلی دوستدارم عمل کنم دعا کنین شوهرم راضی بشه 

من اگه بینیم عمل کنم حس میکنم بی نقص میشم

عضوگروه نارنجی🧡تاریخ شروع ۱۰/۲۵🧡وزن اولیه۷۲😬وزن ثانویه ۱۱/۵:۶۹/۸۰۰😎وزن ثالثیه😅 ۶۸/۶۵۰:۱۱/۱۶😉وزن هدف اول ۶۵🔐هدف دوم۶۰🔐هدف نهایی ۵۸🔐💛من موفق میشم،دیگه وقتی عصبی بشم شکلات نمیخورم نوشابه انرژی زا و چیپس و کیک و کلوچه ممنوع🤧😜،،دوستان،کارآگاهان،کنجکاوان تاپیک اول مال من نیستتت من متاهلم چندساله ازدواج کردم

ببین بینی خوبی داری 

عمل کنی تغییر مثبت میکنی لبات هم اگه حای خوب ژل بزنی خیلی خوب میشی 

چهره با کلاس تر میشه

ببین بینی خوبی داری عمل کنی تغییر مثبت میکنی لبات هم اگه حای خوب ژل بزنی خیلی خوب میشی چهره با کلاس ...

همون دیگه، من خیلی حساسم

میترسم عمل کنم یا ژل بزنم باب میلم نشه

هیچوقت انقد سر یه دوراهی نبودم😂

همون دیگه، من خیلی حساسممیترسم عمل کنم یا ژل بزنم باب میلم نشههیچوقت انقد سر یه دوراهی نبودم😂

ژل بزن چون موقته

همون دیگه، من خیلی حساسممیترسم عمل کنم یا ژل بزنم باب میلم نشههیچوقت انقد سر یه دوراهی نبودم😂

منو بگو